Langkau ke kandungan utama

BERITA BAIK!! : Pengguna Telco Maxis, Celcom, Digi dan sebagainya BOLEH menyertai TEAUTONETWORK.COM

Kelebihan yang ada di TEAutoNetWork.com (ANW)

Antara soalan-soalan yang kami terima sepanjang sistem ini dilancarkan...
Soalan : Saya ahli Tone Excel, adakah sistem ini akan menyebabkan network/downline saya bertukar upline atau buka id baru di bawah orang lain?

Jawapan : Soalan yang baik. Dalam header website ini ada dinyatakan yang anda boleh kekalkan IDP sedia ada bermaksud anda tidak perlu buka ID baru atau tukar upline. Tidak kira anda nak gunakan nama ayah ke emak anda ke adik beradik anda ke. Itu TIDAK AKAN TERJADI SAMA SEKALI kerana untuk jadi ahli VIP anda hanya perlu bayar RM20 bukan RM100. 
Adakah cukup dengan bermodalkan RM20 untuk anda join Tone Excel? Jadi anda tidak perlu risau dalam sistem ini kerana tiada istilah SAILANG-SAILANG dalam ANW ini.

Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang ada prospek kita yang register di link kita dan upgrade ke VIP ?
Jawapan : Anda akan mendapat email dari pihak kami yang menyatakan ada seseorang yang register dan upgrade ke VIP. Semua detail lengkap prospek anda ada disertakan sekali dan anda boleh followup secara manual seperti call/whatsapp/sms dan sebagainya.

Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang Ahli VIP yang belum join Tone Excel dan membuat pembayaran kepada admin untuk menjadi ahli Tone Excel
Jawapan : Kami akan menerima segala bentuk email dari ahli tentang join percuma, upgrade vip mahupun join Tone Excel. Jika kami terima yang berkaitan dengan Join Tone Excel. Langkah-langkah spt dibawah ini akan kami lakukan :

  1. Hubungi upline prospek tersebut yang kami telah terima bayaran dari network beliau untuk berbincang adakah upline tersebut ingin mendaftar sendiri atau pihak kami yang buatkan pendaftaran. 
  2. Jika kedua pihak setuju maka proses penghantaran simkad akan kami buat terus ke prospek dan tracking no akan kami berikan kepada upline atau boleh rujuk di www.facebook.com/yazidaud
  3. Jika upline pun belum join Tone Excel maka kami akan berbincang dengan prospek juga upline prospek apa yang patut mereka lakukan diatas persetujuan bersama.
  4. Kami TIDAK AKAN SESEKALI mendaftarkan prospek tersebut di bawah ID kami sendiri dan jangan risau kerana Pihak Tone Excel sendiri telah mengawal setiap pendaftaran sekarang ini. Tidak boleh mendaftar di rangkaian orang lain menggunakan IC yang sama kecuali simkad tersebut telah expired. Sekalipun telah expired, kami tidak akan mendaftarkan mereka di bawah kami. ITU HAK ANDA !
Soalan : Saya pengguna simkad Maxxx tapi saya tertarik untuk menggunakan sistem teautonetwork.Ape yang saya dapat dan apa kelebihannya ?
Jawapan : TERLALU BANYAK !! .Anda pernah tak terfikir tentang INCOME AKTIF?. Bila anda mendaftar dan telah membuat pembayaran RM20 untuk UPGRADE VIP sebagai ahli TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF.

Soalan : Eh!! Macamana tu sedangkan saya BUKAN AHLI TONEEXCEL.Nampak macam menarik!!
Jawapan : Ya tuan. Bukan Macam menarik tapi Memang menarik. Anda sekarang pengguna Maxxx kemudian perkenalkan pada pengguna lain contohnya Celxxx, Dixx dan sebagainya, jika mereka DAFTAR dan UPGRADE VIP maka anda akan dapat komisen affiliate sebanyak RM5/username kerana perkenalkan web TEAutonetwork ini pada orang lain.
Duit komisen tu dimasukkan ke dalam ewallet anda.Dalam sistem autonetwork ni susunannya adalah berdasarkan Sistem Matrik dan paling-paling menarik sekali adalah anda boleh keluarkan komisen setiap hari kerana tagline kami adalah HARI HARI HARI GAJI. Amacam? Teruja tak?
Contoh kiraan komisen anda :
1 X 30 = 30
30 X 30 = 900
900 X 900 = 27,000
Bayangkan pendapatan anda jika semua Upgrade ke VIP, 27,000 X RM5 = RM135,000 best ke best ? sedangkan anda bukan pengguna Tone Excel pun kan...

Soalan : WOW !! Bagaimana nak dapatkan prospek sebegitu ramai! Saya kena kerja sorang lah ye ?
Jawapan : Itu dinamakan TEAMWORK. Salah satu sebabnya kita akan mendapat spilover/limpahan network dari upline anda hanya diberi percuma sahaja.
PERCUMA ye tuan. Sebab tu pentingnya UPGRADE VIP jika nak limpahan/spilover network. Dalam pada masa yang sama, anda membantu network anda juga jika ada spillover, maka prospek tersebut akan jatuh ke bawah mungkin di level 2/3..tak menarik ke tu tuan??

Prospek : Ok tuan..terima kasih untuk info. Saya join !!
Kami : Sama-sama tuan, kalau boleh JOIN TERUS Bisnes TONE EXCEL ni tuan. Lagi meroket sambil dapat INCOME AKTIF, sambil tu dapat lagi INCOME PASIF dan jika inginkan lebih info tentang Tone Excel boleh tonton video diatas sehingga habis dan hubungi Sponsor anda segera. Sila scroll ke atas.

Kesimpulannya, Sistem ANW ini BUKAN SAHAJA untuk ahli Tone Excel malahan untuk semua orang yang menggunakan handphone samaada anda ahli ataupun tidak.
Terima Kasih dan sila lengkapkan borang di bawah ini sekarang !


Salam Kejayaan dari kami,

Founder TEAutoNetWork.com

Ulasan

Catatan Minggu lepas popular

Pita data sokongan hilang, CIMB tingkat keselamatan

CIMB Group Holdings Bhd meningkatkan langkah keselamatan di semua salurannya, berikutan beberapa pita magnetik mengandungi data sokongan telah hilang dalam perjalanan semasa satu operasi rutin. Bagaimanapun, CIMB Group mengesahkan pita tersebut tidak mengandungi sebarang maklumat pengesahan peribadi seperti Nombor Pengesahan Peribadi (PIN), kata laluan atau nombor Nilai PengesahanKad (CVV). “Sesetengah pita tersebut mengandungi maklumat tertentu pelanggan CIMB Bank dan anak-anak syarikatnya. Berikutan siasatan menyeluruh dan terperinci, pihak bank mendapati tiada bukti bahawa maklumat tersebut telah dikompromi sama sekali,” menurut CIMB Group dalam kenyataan hari ini.
Menurutnya, pihak bank memilih untuk mengambil langkah konservatif dalam menitikberatkan​​​​​​​keselamatan dan perlindungan data, dan sedang bekerjasama dengan pihak berkuasa selain mengandakan usaha untuk melindungi kepentingan para pelanggan. Oleh kerana pita tersebut mengandungi data sokongan, maklumat pelanggan masih…

Bisnes Online, Hanya Daftar dan Terima duit ke CIMB atau Maybank anda.

Modal anda RM1100 anda akan dapat RM8000.
Modal anda RM2200 anda akan dapat RM16,000.
Modal anda RM3300 anda akan dapat RM24,000.
Modal anda RM4400 anda akan dapat RM32,000.
Modal anda RM5500 anda akan dapat RM40,000. Untuk maklumat layari bit.ly/1lotdapatRM400
bit.ly/1lotdapatRM400 Nota : sebelum join sila faham plan dan konsep bisnes real ini. Jangan buat keputusan terburu-buru.

Jawapan Tuduhan dan Fitnah Bodoh Syria care Malaysia Terhadap Daulah Islam. [ Dunia Islam ]

ini pula adalah kebodohan syriakari kali yang ke-100.

Untuk melihat kebodohan,fitnah dan penipuan mereka 1-99 sila rujuk revolusiislam.com. pada kotak search sila taip kari atau FSA atau syriakari... admin telah tunjukkan bukti fitnah, penipuan dan kebodohan mereka dalam melaporkan berita2 konflik di Syria dan Iraq.

Kebodohan Syriakari dalam melaporkan sesuatu isu sebenarnya reflect akan kebodohan admin2nya. ustaz2 dan Sheikh di belakang syriakari pula tidak mengambil berat akan bentuk reporting.

Daulah mengeluarkan kenyataan menjemput kristian kepada Islam. Jika mereka tidak mahu kepada Islam tidak mengapa. (Kristian adalah kafir najis dan pig anyway). Daulah memberi mereka syarat ke dua iaitu bayar jizyah 2% dan sebagai balasan ISIS akan protect jiwa dan harta kristian. Sesiapa yang memerangi kristian yang telah membayar jizyah, golongan ini akan diperangi oleh Daulah.

 dan jika kristian ini tidak mahu kepada Islam dan tidak mahu membayar jizyah.. di dalam hukum Islam, me…

Menjadi Hamba Seks, Jutawan Kosmetik Jadi Tumpuan Ramai

Biodata Hanni Borhan jutawan kosmetik Jamu Susuk Dara dijadikan hamba seks oleh suami. Facebook Dato Seri Hanni Borhan mengemparkan ramai pengguna laman sosial apabila beliau meluahkan masalah rumah tangga kepada umum. Menerusi luahannya dilaman sosial, Hanni Borhan kecewa dengan sikap suaminya yang hanya menjadikan beliau sebagai hamba seks dan juga tempat pengeluaran duit seperti mesin ATM. Lebih teruk lagi, suami Hanni Borhan yang dikenali sebagai remi turut terjerumus ke dalam penagihan dadah. Kisah perit Hanni Borhan kini mendapat perhatian dan sokongan moral oleh ramai pembaca yang mengikuti perkembangannya dilaman sosial.


Biodata Hanni Borhan Jutawan Dijadikan Hamba Seks Suami

Nama Penuh: Hanni Binti Borhan

Umur: 27 Tahun

Asal: Klang Selangor

Pekerjaan: Ahli perniagaan dan pengasas produk Jamu Susuk Dara (JSD)

Nama Suami: Remi

Gelaran Pangkat: Dato Seri

Tahun Perkahwinan: 23 November 2012

Bilangan anak: 3 orang

Facebook: https://www.facebook.com/borhan.hanni

Produk Hanni Borhan Pengasas …

AWEK-AWEK CUN AJAK BUAT BISNES..RUGI TAK JOIN..

FOTO HIASAN.

[ IKLAN ] Bisnes Online..

Modal cuma RM55.00 untuk memulakan bisnes.

beli 1 lot = RM55 bonus anda RM400.00 
beli 2 lot = RM110 bonus anda RM800.00 
beli 10 lot = RM550 bonus anda RM4000.00 
beli 100 lot = RM5500 bonus anda RM40,000.00

Belilah berapa lot yang anda mampu...

Tiada paksaan...

Cuba anda perhatikan jika anda beli 4000 lot = RM220,000.00

Ini hasilnya : RM1,600,000.00

Anda sudah bergelar JUTAWAN!!!!! Mudah kan kan kan..

Sertai kami sekarang anda mampu megubahnya!!

Maklumat link kat sini :

* http://biz55.lot.my
* http://revobiziklan.blogspot.com
* https://www.facebook.com/UsahawanInternetBoss
* https://www.facebook.com/groups/geng2usahawan

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI