Langkau ke kandungan utama

BERITA BAIK!! : Pengguna Telco Maxis, Celcom, Digi dan sebagainya BOLEH menyertai TEAUTONETWORK.COM

Kelebihan yang ada di TEAutoNetWork.com (ANW)

Antara soalan-soalan yang kami terima sepanjang sistem ini dilancarkan...
Soalan : Saya ahli Tone Excel, adakah sistem ini akan menyebabkan network/downline saya bertukar upline atau buka id baru di bawah orang lain?

Jawapan : Soalan yang baik. Dalam header website ini ada dinyatakan yang anda boleh kekalkan IDP sedia ada bermaksud anda tidak perlu buka ID baru atau tukar upline. Tidak kira anda nak gunakan nama ayah ke emak anda ke adik beradik anda ke. Itu TIDAK AKAN TERJADI SAMA SEKALI kerana untuk jadi ahli VIP anda hanya perlu bayar RM20 bukan RM100. 
Adakah cukup dengan bermodalkan RM20 untuk anda join Tone Excel? Jadi anda tidak perlu risau dalam sistem ini kerana tiada istilah SAILANG-SAILANG dalam ANW ini.

Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang ada prospek kita yang register di link kita dan upgrade ke VIP ?
Jawapan : Anda akan mendapat email dari pihak kami yang menyatakan ada seseorang yang register dan upgrade ke VIP. Semua detail lengkap prospek anda ada disertakan sekali dan anda boleh followup secara manual seperti call/whatsapp/sms dan sebagainya.

Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang Ahli VIP yang belum join Tone Excel dan membuat pembayaran kepada admin untuk menjadi ahli Tone Excel
Jawapan : Kami akan menerima segala bentuk email dari ahli tentang join percuma, upgrade vip mahupun join Tone Excel. Jika kami terima yang berkaitan dengan Join Tone Excel. Langkah-langkah spt dibawah ini akan kami lakukan :

  1. Hubungi upline prospek tersebut yang kami telah terima bayaran dari network beliau untuk berbincang adakah upline tersebut ingin mendaftar sendiri atau pihak kami yang buatkan pendaftaran. 
  2. Jika kedua pihak setuju maka proses penghantaran simkad akan kami buat terus ke prospek dan tracking no akan kami berikan kepada upline atau boleh rujuk di www.facebook.com/yazidaud
  3. Jika upline pun belum join Tone Excel maka kami akan berbincang dengan prospek juga upline prospek apa yang patut mereka lakukan diatas persetujuan bersama.
  4. Kami TIDAK AKAN SESEKALI mendaftarkan prospek tersebut di bawah ID kami sendiri dan jangan risau kerana Pihak Tone Excel sendiri telah mengawal setiap pendaftaran sekarang ini. Tidak boleh mendaftar di rangkaian orang lain menggunakan IC yang sama kecuali simkad tersebut telah expired. Sekalipun telah expired, kami tidak akan mendaftarkan mereka di bawah kami. ITU HAK ANDA !
Soalan : Saya pengguna simkad Maxxx tapi saya tertarik untuk menggunakan sistem teautonetwork.Ape yang saya dapat dan apa kelebihannya ?
Jawapan : TERLALU BANYAK !! .Anda pernah tak terfikir tentang INCOME AKTIF?. Bila anda mendaftar dan telah membuat pembayaran RM20 untuk UPGRADE VIP sebagai ahli TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF.

Soalan : Eh!! Macamana tu sedangkan saya BUKAN AHLI TONEEXCEL.Nampak macam menarik!!
Jawapan : Ya tuan. Bukan Macam menarik tapi Memang menarik. Anda sekarang pengguna Maxxx kemudian perkenalkan pada pengguna lain contohnya Celxxx, Dixx dan sebagainya, jika mereka DAFTAR dan UPGRADE VIP maka anda akan dapat komisen affiliate sebanyak RM5/username kerana perkenalkan web TEAutonetwork ini pada orang lain.
Duit komisen tu dimasukkan ke dalam ewallet anda.Dalam sistem autonetwork ni susunannya adalah berdasarkan Sistem Matrik dan paling-paling menarik sekali adalah anda boleh keluarkan komisen setiap hari kerana tagline kami adalah HARI HARI HARI GAJI. Amacam? Teruja tak?
Contoh kiraan komisen anda :
1 X 30 = 30
30 X 30 = 900
900 X 900 = 27,000
Bayangkan pendapatan anda jika semua Upgrade ke VIP, 27,000 X RM5 = RM135,000 best ke best ? sedangkan anda bukan pengguna Tone Excel pun kan...

Soalan : WOW !! Bagaimana nak dapatkan prospek sebegitu ramai! Saya kena kerja sorang lah ye ?
Jawapan : Itu dinamakan TEAMWORK. Salah satu sebabnya kita akan mendapat spilover/limpahan network dari upline anda hanya diberi percuma sahaja.
PERCUMA ye tuan. Sebab tu pentingnya UPGRADE VIP jika nak limpahan/spilover network. Dalam pada masa yang sama, anda membantu network anda juga jika ada spillover, maka prospek tersebut akan jatuh ke bawah mungkin di level 2/3..tak menarik ke tu tuan??

Prospek : Ok tuan..terima kasih untuk info. Saya join !!
Kami : Sama-sama tuan, kalau boleh JOIN TERUS Bisnes TONE EXCEL ni tuan. Lagi meroket sambil dapat INCOME AKTIF, sambil tu dapat lagi INCOME PASIF dan jika inginkan lebih info tentang Tone Excel boleh tonton video diatas sehingga habis dan hubungi Sponsor anda segera. Sila scroll ke atas.

Kesimpulannya, Sistem ANW ini BUKAN SAHAJA untuk ahli Tone Excel malahan untuk semua orang yang menggunakan handphone samaada anda ahli ataupun tidak.
Terima Kasih dan sila lengkapkan borang di bawah ini sekarang !


Salam Kejayaan dari kami,

Founder TEAutoNetWork.com

Ulasan

Catatan Minggu lepas popular

BN resah pemimpin utama Pakatan tanding di Johor

KUALA LUMPUR, 18 April: Walaupun masih di peringkat khabar angin, Barisan Nasiinal (BN) terutama MCA sudah menggeletar apabila pemimpin popular PAS dan  DAP akan bertanding di Johor pada pilihan raya umum akan datang.

Sebelum ini, PAS mengumumkan naib presidennya, Salahudin Ayub akan bertanding di Johor, kini akhbar Cina mula memainkan isu pemimpin kanan DAP pula akan bertanding di Johor.

Akhbar Sin Chew pada 16 April melaporkan bahawa terdapat desas-desus penasihat DAP yang juga ahli parlimen Ipoh Timur Lim Kit Siang (gambar) akan bertanding di Johor sebagai langkah strategik untuk menumbangkan kubu kuat Barisan Nasional di negeri selatan itu.

Selain itu, laman web The Malaysian Times turut melaporkan perkara yang sama bahawa Lim kemungkinan besar bertanding di Kulai atau Labis, kedua-dua kerusi MCA yang kini disandang bekas presiden MCA Ong Ka Ting dan anak presiden kepada presiden MCA kini, Chua Tee Yong.

Bukan itu sahaja, ahli parlimen Batu Gajah Fong Po Kuan yang…

Penamaan KWSP, ramai 'serah kepada majikan'

KUCHING - Jika ditanya kepada mana-mana pekerja mengenai simpanan hari tua KWSP, kebanyakannya sedar mengenai peri pentingnya untuk menamakan penerima atau wasi bagi caruman mereka andai ditakdirkan mereka 'pergi' sebelum hari tua, malah ramai menganggap ia sebagai ‘tanggungjawab penting’.
Namun apabila unsur seperti polisi, terma, peraturan dan sebagainya diutarakan, tidak ramai dapat memberikan jawapan yang tepat, sebaliknya ramai menganggap ia  perkara enteng yang jarang-jarang sekali didengar apa-apa masalah mengenainya. Muhammad Elyias Omar, 30, perancang kewangan sebuah bank di sini, mengakui kenyataan ini kerana dalam tugasan hariannya, beliau perlu tahu mengenai selok belok pengurusan kewangan dan menurutnya beliau faham benar bahawa ramai yang ditemui mengambil mudah berkaitan soal penama KWSP.
Malah beliau sendiri sedar mengenai pentingnya soal penamaan selepas diberi taklimat semasa baharu memulakan tugas di bank itu kira-kira tujuh tahun lalu, selepas taklimat bel…

AWEK-AWEK CUN AJAK BUAT BISNES..RUGI TAK JOIN..

FOTO HIASAN.

[ IKLAN ] Bisnes Online..

Modal cuma RM55.00 untuk memulakan bisnes.

beli 1 lot = RM55 bonus anda RM400.00 
beli 2 lot = RM110 bonus anda RM800.00 
beli 10 lot = RM550 bonus anda RM4000.00 
beli 100 lot = RM5500 bonus anda RM40,000.00

Belilah berapa lot yang anda mampu...

Tiada paksaan...

Cuba anda perhatikan jika anda beli 4000 lot = RM220,000.00

Ini hasilnya : RM1,600,000.00

Anda sudah bergelar JUTAWAN!!!!! Mudah kan kan kan..

Sertai kami sekarang anda mampu megubahnya!!

Maklumat link kat sini :

* http://biz55.lot.my
* http://revobiziklan.blogspot.com
* https://www.facebook.com/UsahawanInternetBoss
* https://www.facebook.com/groups/geng2usahawan

Perniagaan Online vs Perniagaan Offline

Terdapat 2 model perniagaan pada masa kini yang disebut sebagai perniagaan online (atas talian) dan perniagaan offline (membuka kedai). Seiring dengan perkembangan teknologi internet, semakin ramai
yang mula berjinak-jinak dengan perniagaan online sama ada secara serius juga secara sambilan. Perbandingan perniagaan online vs perniagaan offline yang dibuat menunjukkan perniagaan online mempunyai kelebihan yang menjadi pilihan ramai perniaga. Ada di antara mereka yang sudah bergelar jutawan. Kelebihan bisnes online berbanding offline ialah: 1. Waktu bisnes
Bisnes online: waktu perniagaan 24 jam seminggu Bisnes offline: waktu perniagaan terhad. 2. Kos overhead
Bisnes online: Anda hanya perlu ada laptop dan sambungan internet. Daftarkan domain & webhosting berharga dalam lingkungan RM200 – RM250 SETAHUN.Namun jika anda seorang yang memang bermodal ciput, ada penyedia webhosting yang menawarkan webhosting percuma atau gunakan saja blog percuma sebagai kedai’ maya anda. Bisnes offline: ko…

Petronas jana purata 850,000 tong minyak sehari

PETROLIAM Nasional Bhd (Petronas) ketika ini memiliki 60 lapangan menghasilkan minyak dan gas di Sarawak yang mengeluarkan purata 850,000 tong minyak sehari, kata Presiden merangkap Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan, Datuk Wan Zulkiflee Wan Ariffin. Beliau berkata, sektor minyak dan gas di Sarawak juga diperluaskan ke aktiviti hiliran sambil menambah kilang pembuatan kimia pertama di Bintulu dibina pada 1980.
Petronas memulakan rangkaian stesen minyak runcit pada pertengahan 1980an, katanya. “Kini terdapat 81 stesen minyak dikendalikan oleh orang Sarawak, menyediakan bahan api kepada bandar-bandar di negeri ini yang sedang berkembang maju dan juga kawasan di luar bandar. “Pencapaian ini membuktikan komitmen berterusan kami untuk berkembang di Sarawak dan menambah nilai kepada sumber minyak dan gasnya,” katanya. Wan Zulkiflee berkata demikian pada majlis permeterian kontrak antara Petronas Carigali Sdn Bhd dan Brooke Dockyard and Engineering Works Corp di sini, hari ini. Beliau berkata,…

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI