Langkau ke kandungan utama

HOT!!! BUAT UNTUNG RM13,400.00 SEBULAN..HANYA DUDUK-DUDUK SAHAJA.

Apabila anda menaja seorang ahli baharu Tone Excel, anda akan dibayar komisen setiap kali ahli tersebut topup tanpa mengurangkan sedikitpun nilai kredit ahli yang anda taja tersebut.

Jika anda taja A, A taja B, B taja C anda akan menerima komisen topup dari 3 aras iaitu A, B dan C.

Ulasan

  1. ini kerja mlm. piramid. haram... sbb apa haram? ada tajaan. org bwh buat bisnes, org atas yg tiada kena mengena dgn urusan jual beli buat untung.

    org bwh buat jualan, org atas bertingkat2 buat duit sekali. ini sudah riba... tak buat apa pun boleh buat duit sbb org bwh yg buat kerja...

    sbb itu harga tinggi dr yg sewajarnya... ini suatu penindasan...

    mcm skim jual filter air...

    harga belian rm1500. yg jual buat duit. yg taja dia pun buat duit. yg taja sipenaja pun buat duit.

    bila diselidik, harga filter air tu hanya rm600 ringgit aje dikedai cina!

    tp sbb nak bagi duit pada semua org dlm rangkaian, harga terpaksa dinaikkan... yg merana end user... pengguna...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jawapan tuduhan dari anda di bawah...semoga tanpa nama memdapat hidayah..

      Padam
  2. Bergantung kepada kita juga..nak terjemahkan..

    Admin nak tegahkan perniagaan tone excel ini seperti perniagaan 2 yang lain..cthnya :

    Jika anda membuka perniagaan kedai makan...

    1.Modal anda keluar [ usaha anda ]
    2.anda mesti ada perkerja dan membayar gaji yg di tetapkan oleh anda sebagai bos.. [ usaha anda ]
    3. Anda dapat untung dan kaya.. hasil [ usaha perkerja anda ]

    Kesimpulan : perkerja anda tidak akan kaya walaupun mereka berkerja bersungguh2 kerana gaji telah ditetapkan oleh anda.

    Perniagaa Tone Excel.

    1. Anda keluarkan modal [ usaha anda ]
    2. anda hanya perkenalkan dan mencari rakan yang berminat dengan bisnes ini [ usaha anda ]
    3. rakan anda joint [ rakan keluarkan modal ]
    4. rakan buat perkara yang sama yang no 2 tadi
    5. Tone Excel yang bayar untung anda bergatung kepada usaha masing2..

    Kesimpulan : anda dan rakan anda akan di bayar oleh tone excel hasil usaha anda dan rakan anda. anda dan rakan anda boleh menjadi kaya sama-sama..bergantung atas usaha masing2..

    Anda boleh nilai sendiri..yang mana lebih halal..yang mana lebih haram..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ulaslah Yang Terbaik..

Catatan Minggu lepas popular

Trend belian online meningkat

PENGELUAR pakaian sekolah jenama Canggih, My-Sutera Sdn Bhd (My-Sutera) melihat trend pembelian keperluan persekolahan secara atas talian (online) meningkat lima peratus dari tahun ke tahun. Pengarah Eksekutifnya, Laila Satria Suhaimi berkata, ia berdasarkan data diperoleh selepas lima tahun menggunakan platform online sendiri menerusi eshop Canggih sebelum ini dan terbaru canggih.biz.

Katanya, menerusi canggih.biz yang diperkenalkan hujung tahun lalu, jenama Canggih mencatatkan purata jualan RM2,000 sehari dalam platform onlinenya, didorong oleh sambutan menggalakkan daripada pelanggan yang membeli pakaian sekolah, alat tulis, beg sekolah dan lain-lain.
“Jenama Canggih mula meneroka platform online sejak 2012 lagi. Kami bermula dengan eshop Canggih, sebelum menukar kepada canggih.biz yang lebih mesra dan boleh diakses menggunakan telefon pintar. “Pada awal pembangunan platform online kami, sambutan agak kurang memberangsangkan kerana faktor-faktor tertentu dan kekangan dari segi tena…

Sengsara 'ketua' pelabur kena kelentong

BERIKUTAN dituduh menipu dan melarikan wang yang dilabur peserta skim pelaburan mata wang digital, seorang guru di Kota Bharu trauma apabila kerap diganggu serta menerima ugutan pihak tidak berpuas hati. Mohamad Azmi Hamat, 57, yang menjadi ketua dan menyertai skim anjuran sebuah syarikat tempatan itu sejak Oktober tahun lalu, sudah mengutip pelaburan melebihi RM300,000 daripada 86 pelabur. Malangnya, dia dikatakan gagal memberi pulangan keuntungan dan bonus pemasaran seperti dijanjikan penganjur skim dalam tempoh sebulan selepas menyertai dengan bayaran serendah RM2,000.

Sedangkan, Mohamad Azmi berkata, dia sendiri tertipu dengan pelaburan berkenaan dan hanya sempat merasa imbuhan selama tiga bulan sahaja. "Rata-rata pelabur menyalahkan saya dan menuduh saya melarikan wang pelaburan mereka sedangkan, saya sendiri ditipu syarikat ini serta tidak pernah lagi menerima imbuhan selepas tiga bulan. "Saya turut menjadi mangsa, bagaimana saya hendak membantu mereka. Ada kalangan p…

Syarikat MLM terkemuka di malaysia CNI Malaysia kini berwajah baru.

CNI Malaysia kini berwajah baru dan menggunakan sistem online dalam bisnesnya. Mereka memperkenalkan O2O frenz plan.

Apa itu o2o frenz plan? o2o frenz plan adalah MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP KALI ANDA BERBELANJA. Dengan pengalaman CNI 30 tahun dalam industri MLM di malaysia.

CNI malaysia menyediakan tawan paling hebat dan diskaun untuk 7 juta produk dan termasuk produk CNI yang bertarah GMP.

O2O plan juga adalah peluang terbaik untuk rakyat malaysia memulakan perniagaan secara online. Hanya bermodal permulaan RM50 sahaja anda sudah layak untuk menyertai plan O2O plan terkini CNI Malaysia.

jika anda berminat boleh layari link ini : www.cni.my/976745/o2o


www.gajimasyuk.com

Jawapan Tuduhan dan Fitnah Bodoh Syria care Malaysia Terhadap Daulah Islam. [ Dunia Islam ]

ini pula adalah kebodohan syriakari kali yang ke-100.

Untuk melihat kebodohan,fitnah dan penipuan mereka 1-99 sila rujuk revolusiislam.com. pada kotak search sila taip kari atau FSA atau syriakari... admin telah tunjukkan bukti fitnah, penipuan dan kebodohan mereka dalam melaporkan berita2 konflik di Syria dan Iraq.

Kebodohan Syriakari dalam melaporkan sesuatu isu sebenarnya reflect akan kebodohan admin2nya. ustaz2 dan Sheikh di belakang syriakari pula tidak mengambil berat akan bentuk reporting.

Daulah mengeluarkan kenyataan menjemput kristian kepada Islam. Jika mereka tidak mahu kepada Islam tidak mengapa. (Kristian adalah kafir najis dan pig anyway). Daulah memberi mereka syarat ke dua iaitu bayar jizyah 2% dan sebagai balasan ISIS akan protect jiwa dan harta kristian. Sesiapa yang memerangi kristian yang telah membayar jizyah, golongan ini akan diperangi oleh Daulah.

 dan jika kristian ini tidak mahu kepada Islam dan tidak mahu membayar jizyah.. di dalam hukum Islam, me…

AWEK-AWEK CUN AJAK BUAT BISNES..RUGI TAK JOIN..

FOTO HIASAN.

[ IKLAN ] Bisnes Online..

Modal cuma RM55.00 untuk memulakan bisnes.

beli 1 lot = RM55 bonus anda RM400.00 
beli 2 lot = RM110 bonus anda RM800.00 
beli 10 lot = RM550 bonus anda RM4000.00 
beli 100 lot = RM5500 bonus anda RM40,000.00

Belilah berapa lot yang anda mampu...

Tiada paksaan...

Cuba anda perhatikan jika anda beli 4000 lot = RM220,000.00

Ini hasilnya : RM1,600,000.00

Anda sudah bergelar JUTAWAN!!!!! Mudah kan kan kan..

Sertai kami sekarang anda mampu megubahnya!!

Maklumat link kat sini :

* http://biz55.lot.my
* http://revobiziklan.blogspot.com
* https://www.facebook.com/UsahawanInternetBoss
* https://www.facebook.com/groups/geng2usahawan

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI