Langkau ke kandungan utama

TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF DAN PASIF

Soalan : Saya ahli Tone Excel, adakah sistem ini akan menyebabkan network/downline saya bertukar upline atau buka id baru di bawah orang lain?
Jawapan : Soalan yang baik. Dalam header website ini ada dinyatakan yang anda boleh kekalkan IDP sedia ada bermaksud anda tidak perlu buka ID baru atau tukar upline. Tidak kira anda nak gunakan nama ayah ke emak anda ke adik beradik anda ke. Itu TIDAK AKAN TERJADI SAMA SEKALI kerana untuk jadi ahli VIP anda hanya perlu bayar RM20 bukan RM100. 
Adakah cukup dengan bermodalkan RM20 untuk anda join Tone Excel? Jadi anda tidak perlu risau dalam sistem ini kerana tiada istilah SAILANG-SAILANG dalam ANW ini.
Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang ada prospek kita yang register di link kita dan upgrade ke VIP ?
Jawapan : Anda akan mendapat email dari pihak kami yang menyatakan ada seseorang yang register dan upgrade ke VIP. Semua detail lengkap prospek anda ada disertakan sekali dan anda boleh followup secara manual seperti call/whatsapp/sms dan sebagainya.
Soalan : Bagaimana kita nak tahu yang Ahli VIP yang belum join Tone Excel dan membuat pembayaran kepada admin untuk menjadi ahli Tone Excel
Jawapan : Kami akan menerima segala bentuk email dari ahli tentang join percuma, upgrade vip mahupun join Tone Excel. Jika kami terima yang berkaitan dengan Join Tone Excel. Langkah-langkah spt dibawah ini akan kami lakukan :
  1. Hubungi upline prospek tersebut yang kami telah terima bayaran dari network beliau untuk berbincang adakah upline tersebut ingin mendaftar sendiri atau pihak kami yang buatkan pendaftaran. 
  2. Jika kedua pihak setuju maka proses penghantaran simkad akan kami buat terus ke prospek dan tracking no akan kami berikan kepada upline atau boleh rujuk di www.facebook.com/yazidaud
  3. Jika upline pun belum join Tone Excel maka kami akan berbincang dengan prospek juga upline prospek apa yang patut mereka lakukan diatas persetujuan bersama.
  4. Kami TIDAK AKAN SESEKALI mendaftarkan prospek tersebut di bawah ID kami sendiri dan jangan risau kerana Pihak Tone Excel sendiri telah mengawal setiap pendaftaran sekarang ini. Tidak boleh mendaftar di rangkaian orang lain menggunakan IC yang sama kecuali simkad tersebut telah expired. Sekalipun telah expired, kami tidak akan mendaftarkan mereka di bawah kami. ITU HAK ANDA !

Soalan : Saya pengguna simkad Maxxx tapi saya tertarik untuk menggunakan sistem teautonetwork.Ape yang saya dapat dan apa kelebihannya ?
Jawapan : TERLALU BANYAK !! .Anda pernah tak terfikir tentang INCOME AKTIF?. Bila anda mendaftar dan telah membuat pembayaran RM20 untuk UPGRADE VIP sebagai ahli TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF.
Soalan : Eh!! Macamana tu sedangkan saya BUKAN AHLI TONEEXCEL.Nampak macam menarik!!
Jawapan : Ya tuan. Bukan Macam menarik tapi Memang menarik. Anda sekarang pengguna Maxxx kemudian perkenalkan pada pengguna lain contohnya Celxxx, Dixx dan sebagainya, jika mereka DAFTAR dan UPGRADE VIP maka anda akan dapat komisen affiliate sebanyak RM5/username kerana perkenalkan web TEAutonetwork ini pada orang lain.
Duit komisen tu dimasukkan ke dalam ewallet anda.Dalam sistem autonetwork ni susunannya adalah berdasarkan Sistem Matrik dan paling-paling menarik sekali adalah anda boleh keluarkan komisen setiap hari kerana tagline kami adalah HARI HARI HARI GAJI. Amacam? Teruja tak?
Contoh kiraan komisen anda :
1 X 30 = 30
30 X 30 = 900
900 X 900 = 27,000
Bayangkan pendapatan anda jika semua Upgrade ke VIP, 27,000 X RM5 = RM135,000 best ke best ? sedangkan anda bukan pengguna Tone Excel pun kan...
Soalan : WOW !! Bagaimana nak dapatkan prospek sebegitu ramai! Saya kena kerja sorang lah ye ?
Jawapan : Itu dinamakan TEAMWORK. Salah satu sebabnya kita akan mendapat spilover/limpahan network dari upline anda hanya diberi percuma sahaja.
PERCUMA ye tuan. Sebab tu pentingnya UPGRADE VIP jika nak limpahan/spilover network. Dalam pada masa yang sama, anda membantu network anda juga jika ada spillover, maka prospek tersebut akan jatuh ke bawah mungkin di level 2/3..tak menarik ke tu tuan??
Prospek : Ok tuan..terima kasih untuk info. Saya join !!
Kami : Sama-sama tuan, kalau boleh JOIN TERUS Bisnes TONE EXCEL ni tuan. Lagi meroket sambil dapat INCOME AKTIF, sambil tu dapat lagi INCOME PASIF dan jika inginkan lebih info tentang Tone Excel boleh tonton video diatas sehingga habis dan hubungi Sponsor anda segera. Sila scroll ke atas.
Kesimpulannya, Sistem ANW ini BUKAN SAHAJA untuk ahli Tone Excel malahan untuk semua orang yang menggunakan handphone samaada anda ahli ataupun tidak.
Terima Kasih dan sila lengkapkan borang di bawah ini sekarang !
Salam Kejayaan dari kami,
Founder TEAutoNetWork.com
 Image result for daftar mudah tone excel

Ulasan

Catatan Minggu lepas popular

KWSP isytihar dividen 6.90% bagi 2017

KUALA LUMPUR - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) mengisytiharkan kadar dividen 6.90 peratus bagi Simpanan Konvensional 2017 dengan jumlah agihan dividen sebanyak RM44.15 bilion dan 6.40 peratus bagi Simpanan Syariah, dengan agihan dividen  RM3.98 bilion.
KWSP dalam satu kenyataan hari ini berkata, jumlah keseluruhan agihan dividen bagi 2017 adalah sebanyak RM48.13 bilion, peningkatan 29.8 peratus dari 2016. Pengerusinya, Tan Sri Samsudin Osman berkata, keseluruhan prestasi 2017 adalah juga merupakan tahun yang penting bagi KWSP memandangkan ia kini menguruskan dua skim simpanan dan mengisytiharkan dua kadar dividen. “Simpanan Syariah menunjukkan prestasi yang kukuh untuk pengisytiharan dividen pertama.
“Ini membuktikan prestasi aset Syariah KWSP yang mapan, seterusnya memberikan berita baik kepada ahli kami yang telah bertukar kepada Simpanan Syariah. Untuk Simpanan Konvensional, kadar 6.90 peratus merupakan kadar tertinggi pernah diumumkan semenjak 1997,” katanya.
KWSP berkata, …

‘Datuk Seri’, 3 ‘Datuk’ ditahan tipu pelaburan lebih RM27 juta

KUALA LUMPUR: Seorang ‘Datuk Seri’ dan 3 ‘Datuk’ antara 6 ditahan kerana disyaki terlibat dalam sindiket penipuan pelaburan emas dan minyak (oil bunkering) yang mengakibatkan kerugian RM27.5 juta di sekitar Kuala Lumpur dan Pulau Pinang pada 26 Januari lepas. Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil Bukit Aman Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh berkata semua suspek berusia 42 hingga 62 tahun itu ditahan selepas polis menerima 193 laporan di seluruh negara membabitkan sindiket berkenaan sejak Oktober 2015 hingga Disember 2017. “Suspek ditahan terdiri daripada pengarah syarikat dan penganjur skim berkenaan manakala sindiket itu menjalankan operasi mereka dengan menawarkan 2 pelaburan utama iaitu jual beli jongkong emas serta minyak dengan memberi pulangan lumayan bagi tempoh 9 bulan. “Bagi skim pelaburan jongkong emas, pelabur dijanjikan pulangan lumayan 2% sebulan, manakala pelaburan minyak sebanyak 15% setiap bulan, juga bagi tempoh 9 bulan,” katanya pada sidang akhbar di Ibu Pejaba…

Syarikat MLM terkemuka di malaysia CNI Malaysia kini berwajah baru.

CNI Malaysia kini berwajah baru dan menggunakan sistem online dalam bisnesnya. Mereka memperkenalkan O2O frenz plan.

Apa itu o2o frenz plan? o2o frenz plan adalah MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP KALI ANDA BERBELANJA. Dengan pengalaman CNI 30 tahun dalam industri MLM di malaysia.

CNI malaysia menyediakan tawan paling hebat dan diskaun untuk 7 juta produk dan termasuk produk CNI yang bertarah GMP.

O2O plan juga adalah peluang terbaik untuk rakyat malaysia memulakan perniagaan secara online. Hanya bermodal permulaan RM50 sahaja anda sudah layak untuk menyertai plan O2O plan terkini CNI Malaysia.

jika anda berminat boleh layari link ini : www.cni.my/976745/o2o


www.gajimasyuk.com

Tawaran Celcom, MAB

CELCOM Axiata Berhad (Celcom) dan Malaysia Airlines Berhad (MAB) menjalin kerjasama strategik dalam usaha untuk memberikan manfaat kepada kedua-dua pelanggan bermula 1 Februari ini.
Ketua Pegawai Eksekutif Celcom, Micheal Kuehner berkata, kerjasama dalam jangka panjang ini akan menawarkan pelbagai promosi yang menarik kepada pelanggan mereka. “Bagi peringkat awal ini, antara bentuk manfaat yang akan diperoleh termasuk ganjaran Enrich, tawaran khas dan banyak lagi faedah pada masa akan datang.
“Menariknya tentang kerjasama ini, pelanggan Celcom berpeluang mendapatkan diskaun tiket penerbangan dan ahli Enrich boleh menggunakan mata ganjaran Enrich untuk mendapatkan pelbagai perkhidmatan dengan Celcom,” katanya selepas majlis menandatangani kerjasama itu di Kuala Lumpur, baru-baru ini.
Turut hadir Ketua Pegawai Eksekutif Malaysia Airlines, Izham Ismail. Beliau berkata, kerjasama itu adalah salah satu komitmen syarikat untuk menambah baik perkhidmatan dan pengalaman digital kepada pelangg…

SENARAI KEDUDUKAN TERKINI ORANG MELAYU PALING KAYA DI MALAYSIA TAHUN 2016

Berdasarkan kedudukan ranking senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2016 yang dikeluarkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com) terdapat tujuh individu melayu tersenarai dalam ranking tersebut Kesemua mereka yang tersenarai sebagai individu berbangsa melayu Islam terkaya di Malaysia pada tahun 2016 adalah seperti berikut

1. Tan Sri Syed Mokhtar Al­bu­­khary Tan Sri Syed Mokhtar Al­bu­­khary merupakan orang melayu paling kaya di Malaysia dengan nilai kekayaan sebanyak AS$1.45 bilion pada tahun 2016 Beliau yang berusia 64 tahun memulakan karier perniagaannya sebagai pedagang beras dan tidak mempunyai latar belakang pendidikan tinggi Bagaimanapun usaha beliau sepanjang bergelar seorang ahli perniagaan, kini beliau menjalankan pelbagai perniagaan terutamanya menerusi syarikat tersenarai di Bursa Malaysia, iaitu MMC Corp. dan DRB-Hicom Beliau yang juga pengerusi pengerusi Yayasan Al-Bukhary merupakan individu yang kekal dalam senarai top 10 orang terkaya di Mal…

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI