Langkau ke kandungan utama

Tiga langkah mudah dapat wang tunai

Tiga langkah mudah dapat wang tunai

HENDAK membeli-belah di laman-laman web perniagaan atas talian dan mendapat pulangan wang tunai (CashBack) daripada pembelian itu?

Kaedah pembelian cara baharu ini diperkenalkan melalui  satu laman web yang diberi nama ShopBack di mana ia mengumpulkan semua portal membeli belah atas talian.

Sekiranya anda melakukan pembelian di laman-laman perniagaan atas talian seperti Lazada, Groupon, Agoda, Qoo10 dan Zalora, selain anda menikmati diskaun anda juga akan mendapat kembali wang tunai yang telah dibelanjakan setiap kali anda melakukan pembelian di laman-laman web tersebut.

Caranya adalah:

1. Pergi ke www.shopback.my‎ buat pendaftaran dan layari kedai kegemaran anda menerusi link yang disediakan di situ.
2. Selepas anda  pergi ke laman web yang berkenaan, teruskan dengan membuat pembelian seperti biasa.
3. Sesudah anda selesai membuat pembayaran, periksa akaun ShopBack anda dan dalam tempoh 48 jam, akaun anda akan dikreditkan dengan CashBack.

Hanya dalam tiga langkah mudah anda boleh mendapatkan CashBack anda! Percayalah.
Kini laman web ShopBack semakin dikenali sebagai alat penjimatan dalam talian di negara barat dan sedang berkembang dengan pantas di Singapura, Malaysia, Filipina, India dan Indonesia.
ShopBack sudah menjalin kerjasama dengan lebih daripada 500 e-peruncit antarabangsa dan tempatan seperti Lazada, Groupon, Agoda, Qoo10 dan Zalora.
 ShopBack mula dilancarkan pada 22 Februari 2015 dan telah berkembang menjadi laman CashBack terbaik dalam negara mahupun di sekitar Asia Tenggara.

 Untuk maklumat lanjut, sila layari www.shopback.my‎ dan ikuti perkembangan terkini ShopBack melalui Facebook di www.facebook.com/shopbackmalaysia.

Sinar Harian

http://biz55.lot.my/
http://revobiziklan.blogspot.my/
http://www.kelabsimkad.com/

Ulasan

Catatan Minggu lepas popular

LEBIH 700 RAKYAT MALAYSIA TELAH PUN BERJAYA DENGAN SISTEM INI...NAK TAU?

Assalamualaikum dan Apa khabar! 
Ramai orang tanya saya, bagaimana buat duit/sale hanya tanpa belanja sesen pun?? Anda mungkin telah join banyak program tapi semuanya tak berjaya bukan...
Akan tetapi, saya yakin kali ini, ini adalah program terakhir yang bakal anda akan join! Program hebat ini akan memukau anda dengan kecanggihan dan ketelusan sistem ini. Pada bulan April 2017 sahaja, lebih 700 rakyat Malaysia telah pun berjaya dengan sistem ini...Nak tau? Caranya dibongkar di sini...
http://www.jutawanapp.com/?id=blogpopular
NAK JOIN GROUP FB KLIK SINI https://www.facebook.com/groups/mudah55/

Simpan rekod perniagaan selepas penghapusan GST

SYARIKAT-syarikat harus terus menyimpan rekod perniagaan mereka selepas penghapusan Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) kerana audit terhadap cukai enam peratus berkenaan dijangka akan terus berlaku yang akan mengambil masa sehingga tujuh tahun dari masa pembekalan, kata Ernst & Young Advisory Services Sdn Bhd. Firma berkenaan juga  berkata, peraturan dan kewajipan GST akan terus diterapkan, termasuk memfailkan pemulangan GST, pengeluaran invois cukai serta tuntutan kredit cukai input, di mana perlu, selain pelarasan hutang lapuk.  
Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad, di bawah kerajaan Pakatan Harapan, mengarahkan GST pada kadar sifar mulai 1 Jun, 2018 dan akan memperkenalkan semula Cukai Jualan dan Cukai Perkhidmatan (SST).“Peniaga perlu memahami kesan terhadap arahan kadar sifar seperti yang membabitkan harga dan sistem cukai,” kata Rakan Pengurusan Cukai Aseannya, Yeo Eng Ping, dalam satu kenyataan.
Proses peralihan  dari GST ke SST, mungkin mengambil masa yang singkat, ju…

Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI

: Bersikap Adil Terhadap Islamic State (ISIS)/Daulah Islam >> SEJARAH BERDIRINYA ISIS >> Membantah Fitnah Keji Media Mainstream ::

Oleh : Ibnu Nasrullah

Khilafah yang dideklarasikan oleh oleh Islamic State of Iraq and Sham (ISIS) memang fenomenal. Selain fenomenal deklarasi ini juga kontroversial karena menimbulkan pro dan kontra dikalangan umat Islam bahkan para aktivis dakwah.

Tak sedikit yang setuju kemudian menjadi ansharnya, ada juga yang tidak setuju dengan alasan yang dianggap syar’i, tetapi ada juga yang gelap mata memfitnah secara membabi buta tanpa dasar yang jelas dan tabayyun terlebih dahulu.

Padahal keagungan Islam telah mengajarkan umatnya untuk adil dalam menilai, apalagi dosa lisan adalah salah satu dosa yang paling banyak menjerumuskan manusia ke dalam jilatan api neraka.

“Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu.” (QS. Al-Hujurat : 6)

“Hai orang-orang yang beriman hendaklah ka…

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI