Langkau ke kandungan utama

Rahsia Sebenar Sedut Duit Online Masuk Akaun Bank Hanya 3 Langkah Mudah

Walau Anda Tak Faham Langsung Pasal Bisnes
Akaun Bank Anda Pasti Gemuk & Meletup!
Dengan Income RM44,660 Setiap Bulan
AUTOMATIK!


Rahsia Sebenar Sedut Duit Online Masuk Akaun Bank
Hanya 3 Langkah Mudah + Sistem Tersedia
Teknik COPY & PASTE Secara Sambilan Dari RumahCukupkah Gaji Anda Setiap Bulan?
Kereta yang Anda pandu sekarang dah habis bayar belum?
Rumah yang Anda duduki, berapa tahun lagikah baru habis bayar pinjaman bank?
Sekiranya Anda sudah berumah tangga, berapa orang anak yang Anda ada? 1 orang? 2 orangkah? Atau 5 orang? Bagaimana dengan tabung simpanan wang untuk persekolahan dan universiti mereka? Sudah cukup atau belum?
Syukurlah sekiranya tubuh badan Anda masih sihat dan boleh bekerja menyara diri dan keluarga. Ada orang yang terpaksa membiayai kos perubatan yang mahal setiap bulan kerana menghidapi penyakit.
Walau apa pun keadaan, PASTI setiap bulan akan ada duit yang keluar.
Setelah duit gaji ditolak belanja, berapa lagi yang tinggal untuk tabungan? Cukup tak duit gaji Anda sekarang?
Berapa Pendapatan
Yang Anda Nak Setiap Bulan?

Katakan gaji Anda sekarang ialah RM4,000 sebulan.
Saya ingin bertanya pada Anda dengan ikhlas, ada tak undang-undang yang mengatakan pendapatan Anda tidak boleh melebihi dari RM4,000 setiap bulan?
Jika tidak ada sesiapa yang melarang, kenapa Anda tidak memilih pekerjaan bergaji RM8,000 atau RM10,000, malahan RM20,000 sebulan, atau berapa saja yang Anda mahu? Ada tak sesiapa yang melarang Anda mendapatkan kerja yang berpendapatan sedemikian?
Jadi siapakah sebenarnya yang menentukan pendapatan Anda seperti sekarang ini? Orang itu adalah ...diri Anda sendiri.
Jika Anda Terlalu Sibuk Bekerja
Maka Anda Tak Sempat Nak Cari Duit
Setiap hari kita bekerja keras selama 8 - 10 jam. Ada juga orang yang bekerja sehingga 10 - 12 jam sehari over-time kerana nak dapat gaji lebih. 5 - 6 hari seminggu. Balik rumah hanya untuk tidur. Bangun tidur, pergi kerja semula. Kawan-kawan Anda hanyalah ditempat kerja. Tiada masa untuk diri, isteri, anak-anak dan keluarga. Terima gaji cukup-cukup untuk hidup supaya dapat pergi kerja esok hari. Nak pakai kereta, nak beli rumah... pinjam bank (termasuk nak kahwin). Terpaksa bayar harga kereta dan rumah yang ditambah interest yang bebannya mempercepatkan uban dan membotakkan kepala. Ada yang sampai jumpa along, nak pinjam duit.
Jika gambaran pemikiran Anda hanyalah "bekerja" maka berkerjalah yang Anda akan dapat, bukannya kekayaan dari segi kewangan. Malahan bukan sahaja "berkerja" yang Anda dapat, tetapi dengan pakejnya sekali iaitu.. meminjam wang (sama ada bank, koperasi dan sebagainya). Kerana di zaman ini "berkerja" dan "pinjaman" adalah ibarat saudara kembar. Dan syarat yang utama sekali untuk kelayakan pinjaman wang ialah "pekerjaan".
Mungkin Anda kata...berkerja pun boleh dapat duit.. Ya, memang betul. Tetapi Anda diberi duit atas sebab berkerja adalah sebagai upah/gaji dari perkerjaan yang Anda lakukan untuk orang lain. Sekiranya Anda adalah majikan atau bos, adakah Anda akan memberi gaji kepada pekerja dengan jumlah yang membolehkan pekerja Anda tadi menjadi seorang jutawan? Sudah tentu tidak, kerana ramai lagi pekerja yang mesti diberi gaji. Jadi jumlah gaji adalah cukup sekadar untuk meneruskan hidup supaya dapat terus datang kerja.
Jadi tidak menghairankan jika seseorang pekerja ingin membeli sebuah kereta atau rumah kediaman, pekerja tersebut mesti memohon pinjaman wang dari bank. Ini kerana selama ini pekerja hanya berkerja, bukannya mencari dan mengumpul kekayaan yang sebenar.
Jangan biarkan hidup Anda seperti ini...
Pergi kerja, balik petang. Dapat gaji, habis bayar hutang. Hidup hanya sekali, takkan nak habiskan baki umur hanya dengan perkara ini?
Setiap manusia ada kebolehan untuk mengubah hidup, termasuk Anda!
Anda nak kehidupan yang lebih baik? Tiada siapa yang akan benci Anda untuk berubah ke arah kebaikan.
Anda mahu pendapatan yang lebih banyak? Tiada siapa boleh menghalang Anda untuk menambah income.
Anda nak beri keselesaan dan kebahagiaan kepada isteri dan anak-anak? Tiada undang-undang yang melarang Anda berbuat demikian.
Jadi siapakah musuh yang selama ini mengheret Anda kepada bebanan hidup? Tiada yang lain kecuali diri Anda sendiri...
Benarkah begitu..? Ya, kerana Anda sendiri yang menghadkan pencapaian diri. Sebenarnya semua orang termasuk Anda memiliki potensi diri yang sangat besar, iaitu PEMIKIRAN.

Tukar cara pemikiran Anda, maka hidup Anda pun akan bertukar.
Image result for daftar sekarang

Ulasan

Catatan Minggu lepas popular

Syarikat MLM terkemuka di malaysia CNI Malaysia kini berwajah baru.

CNI Malaysia kini berwajah baru dan menggunakan sistem online dalam bisnesnya. Mereka memperkenalkan O2O frenz plan.

Apa itu o2o frenz plan? o2o frenz plan adalah MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP KALI ANDA BERBELANJA. Dengan pengalaman CNI 30 tahun dalam industri MLM di malaysia.

CNI malaysia menyediakan tawan paling hebat dan diskaun untuk 7 juta produk dan termasuk produk CNI yang bertarah GMP.

O2O plan juga adalah peluang terbaik untuk rakyat malaysia memulakan perniagaan secara online. Hanya bermodal permulaan RM50 sahaja anda sudah layak untuk menyertai plan O2O plan terkini CNI Malaysia.

jika anda berminat boleh layari link ini : www.cni.my/976745/o2o


www.gajimasyuk.com

CNI Holdings Berhad, menjalin kerjasama dengan 11street dalam usaha untuk menerokai pasaran atas talian.

CNI Holdings Berhad, menjalin kerjasama dengan 11street dalam usaha untuk menerokai pasaran atas talian.
Ketua Pegawai Eksekutif 11street, Chuljin Yoon berkata, sebagai sebuah platform perniagaan runcit online, penyertaan CNI dalam atas talian adalah satu strategi yang penting.
"Menerusi kerjasama ini, CNI akan membuka rangkaian lain dalam menembusi pasaran dan dijangka akan meningkatkan jualan sebanyak 30 peratus dalam tempoh enam bulan.
"Kami yakin jumlah itu akan terus meningkatkan apabila CNI memperkenalkan pelbagai produk terlaris dalam platform ini," katanya. Sejak kerjasama pada Januari 2017, CNI telah memperkenalkan pelbagai jenis produk di 11street daripada makanan tambahan kesihatan, penjagaan diri, kosmetik serta makanan dan minuman.
Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif CNI, Kelvin Koh berkata, keputusan untuk menyertai digital dengan 11street berikutan keadaan persekitaran perniagaan semasa. "Sejak Januari lalu, kami mencatatkan peningkatan jualan ket…

Menjadi Hamba Seks, Jutawan Kosmetik Jadi Tumpuan Ramai

Biodata Hanni Borhan jutawan kosmetik Jamu Susuk Dara dijadikan hamba seks oleh suami. Facebook Dato Seri Hanni Borhan mengemparkan ramai pengguna laman sosial apabila beliau meluahkan masalah rumah tangga kepada umum. Menerusi luahannya dilaman sosial, Hanni Borhan kecewa dengan sikap suaminya yang hanya menjadikan beliau sebagai hamba seks dan juga tempat pengeluaran duit seperti mesin ATM. Lebih teruk lagi, suami Hanni Borhan yang dikenali sebagai remi turut terjerumus ke dalam penagihan dadah. Kisah perit Hanni Borhan kini mendapat perhatian dan sokongan moral oleh ramai pembaca yang mengikuti perkembangannya dilaman sosial.


Biodata Hanni Borhan Jutawan Dijadikan Hamba Seks Suami

Nama Penuh: Hanni Binti Borhan

Umur: 27 Tahun

Asal: Klang Selangor

Pekerjaan: Ahli perniagaan dan pengasas produk Jamu Susuk Dara (JSD)

Nama Suami: Remi

Gelaran Pangkat: Dato Seri

Tahun Perkahwinan: 23 November 2012

Bilangan anak: 3 orang

Facebook: https://www.facebook.com/borhan.hanni

Produk Hanni Borhan Pengasas …

Platinum Oil lantik pengedar baru di Kelantan

PLATINUM Oil & Gas (M) Sdn Bhd melantik pengedar utama baharu di Kelantan iaitu Sir Platinum Oil and Service yang diterajui oleh Pengarahnya, Mohd Kamal Ahmad Zukhi. Ketua Pegawai Eksekutifnya, Datuk Seri Suhaimi Hashim berkata, pemilihan Sir Platinum Oil and Service sebagai pengedar utama adalah berdasarkan keyakinan dan kesungguhan ditunjukkan Kamal @ Nasir.
“Semangat dan komitmen yang ditunjukkan Kamal untuk berkongsi manfaat dan kelebihan minyak enjin Platinum Oil cukup membanggakan. “Beliau juga mahu menyumbang serta menambah peluang ekonomi kepada seluruh penduduk khususnya di negeri Kelantan,” katanya. Mengikut statistik, jumlah persendirian yang berdaftar di Kelantan telah mencech hampir 980,000 pada tahun lalu.
“Oleh kerana itu, kami menyasarkan penguasaan sebanyak lima peratus daripada jumlah tersebut,” katanya. Jenama Platinum Oil ini juga merupakan 100 peratus milik bumiputera dan berjaya menembusi pasaran hingga 28 buah negara. Pihaknya turut menyasarkan mencapai sasa…

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI