Langkau ke kandungan utama

Marketing Pelan Syarikat Telco Tone Excel

Bila anda perkenalkan (sponsor) orang, orang itu akan membeli KAD SIM Tone Excel – WOW. Apabila anda mendaftar mereka secara terus atas tajaan anda, maka anda dapat Insentif RM20.00. Seterusnya, setiap kali beliau Top Up KAD SIM tersebut anda akan dapat komisyen tak kiralah di mana mereka beli Top UP itu.

Inilah yang best, kerja sekali tetapi pendapatan berulang kali selagi mereka Top Up. Berikut adalah jumlah komisyen yang akan anda terima:

1. Pendapatan Insentif BONUS RUJUKAN
Jika anda sponsor seramai 10 orang dibawah tajaan anda di L1 (level pertama) dalam sebulan, maka anda layak menerima insentif ini pada kadar RM20.00 seorang iaitu sebanyak:
RM20.00 x 10 orang = RM200.00
RM200.00 sebulan!!

plan3


2. Pendapatan Insentif KOMISYEN TOP UP
A. Tahap I : Jumlah Top Up peribadi bulanan anda RM20.00-RM59.99pelan2

Setiap level adalah infiniti, ini bermakna anda boleh sponsor seberapa ramai yang anda mahu pada mana-mana level.

Contohnya:

Jika anda sponsor seramai 10 orang di L1 (level pertama), maka setiap bulan sekiranya mereka Top UP minimum iaitu RM30.00, maka anda akan dapat:
RM30.00 x 6% x 10 orang = RM18.00
Sekiranya 10 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di L2 (level kedua) anda sudah ada 100 orang, sekiranya mereka Top UP sebanyak RM30.00 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:
RM30.00 x 3% x 100 orang = RM90.00
Sekiranya 100 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di L3 (level tiga) anda sudah ada 1000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka Top UP sebanyak RM30 adalah:
RM30.00 x 11% x 1000 orang = RM3,300.00
Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:
RM18.00 + RM90.00 + RM3,300.00 = RM3,408.00
RM 3,408.00 sebulan!!
B. Tahap II : Jumlah Top Up peribadi bulanan anda melebihi RM60.00

plan1

Contohnya:

Jika anda sponsor seramai 10 orang di L1 (level pertama), maka setiap bulan sekiranya mereka Top UP minimum iaitu RM60.00, maka anda akan dapat:
RM60.00 x 10% x 10 orang = RM60.00
Sekiranya 10 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di L2 (level kedua) anda sudah ada 100 orang, sekiranya mereka Top UP sebanyak RM30.00 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:
RM60.00 x 3% x 100 orang = RM180.00
Sekiranya 100 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di L3 (level tiga) anda sudah ada 1000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka Top UP sebanyak RM60 adalah:
RM60.00 x 13% x 1000 orang = RM7,800.00
Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:
RM60.00 + RM180.00 + RM7,800.00 = RM8,040.00
RM 8,040.00 sebulan!!
Itu hanya contoh jika masing-masing sponsor 10 orang sahaja dan Top UP minima RM30 dan RM60. Saya yakin dengan program sekecil ini dengan mudah anda boleh melakukan lebih dari itu.

PEMBAYARAN BONUS DAN KOMISYEN

Bayaran insentif Bonus Rujukan (Laluan Pantas / Fast Track) akan dilakukan 2 kali sebulan iaitu setiap 2 minggu, mereka yang mendaftar pada 1hb hingga 15hb (tarikh tutup adalah 15hb) bayaran akan dikreditkan pada 30hb / 31hb. Mana kala pendaftaran pada 16hb hingga hujung bulan (tarikh tutup hujung bulan) bayaran bonus ini akan dikreditkan pada 11hb bulan berikutnya.
Bagi bayaran insentif Komisyen Top Up pula, bayaran komisyen akan dilakukan pada setiap 21 haribulan terus ke akaun bank anda dengan syarat bayaran minima RM30.00
Kelebihan seterusnya, downline anda tidak perlu bersusah payah mencari anda untuk Top UP, mereka boleh Top UP di mana-mana saluran Top Up dan anda tetap dapat komisyennya.
Maintain bulanan Top Up minima RM20.00 setiap bulan, tak semestinya sekaligus, boleh Top UP sedikit demi sedikit asalkan jumlah sebulan mencapai minima RM20.00
Jika tak maintain beli Top Up RM20.00 sebulan akaun anda tidak akan mati, cuma tak layaklah dapat komisyen untuk bulan itu. Tapi ini tak jadi masalah, kerana kebanyakan daripada pengguna prepaid menggunakan prepaid lebih daripada tu setiap bulan.

income-testimoni
Berikut adalah contoh penyata pendapatan yang telah dikreditkan ke dalam ewallet. Klik pada imej untuk besarkan.

Daftar Laju-laju kat SINI

Ulasan

  1. Perbezaan antara MLM & genuine business:

    MLM tak fokus untuk menerangkan kualiti dan kelebihan barang yang dijual, tetapi lebih berat kepada berapa banyak duit yang dapat dibuat oleh upline2. Apa yang dijual tu pun kita tak berapa nak tahu sangat.

    Bisnes genuine menerangkan maklumat produk yang dijual dan membandingkan kelebihan berbanding produk pesaing2 lain.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ulaslah Yang Terbaik..

Catatan Minggu lepas popular

LEBIH 700 RAKYAT MALAYSIA TELAH PUN BERJAYA DENGAN SISTEM INI...NAK TAU?

Assalamualaikum dan Apa khabar! 
Ramai orang tanya saya, bagaimana buat duit/sale hanya tanpa belanja sesen pun?? Anda mungkin telah join banyak program tapi semuanya tak berjaya bukan...
Akan tetapi, saya yakin kali ini, ini adalah program terakhir yang bakal anda akan join! Program hebat ini akan memukau anda dengan kecanggihan dan ketelusan sistem ini. Pada bulan April 2017 sahaja, lebih 700 rakyat Malaysia telah pun berjaya dengan sistem ini...Nak tau? Caranya dibongkar di sini...
http://www.jutawanapp.com/?id=blogpopular
NAK JOIN GROUP FB KLIK SINI https://www.facebook.com/groups/mudah55/

Simpan rekod perniagaan selepas penghapusan GST

SYARIKAT-syarikat harus terus menyimpan rekod perniagaan mereka selepas penghapusan Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) kerana audit terhadap cukai enam peratus berkenaan dijangka akan terus berlaku yang akan mengambil masa sehingga tujuh tahun dari masa pembekalan, kata Ernst & Young Advisory Services Sdn Bhd. Firma berkenaan juga  berkata, peraturan dan kewajipan GST akan terus diterapkan, termasuk memfailkan pemulangan GST, pengeluaran invois cukai serta tuntutan kredit cukai input, di mana perlu, selain pelarasan hutang lapuk.  
Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad, di bawah kerajaan Pakatan Harapan, mengarahkan GST pada kadar sifar mulai 1 Jun, 2018 dan akan memperkenalkan semula Cukai Jualan dan Cukai Perkhidmatan (SST).“Peniaga perlu memahami kesan terhadap arahan kadar sifar seperti yang membabitkan harga dan sistem cukai,” kata Rakan Pengurusan Cukai Aseannya, Yeo Eng Ping, dalam satu kenyataan.
Proses peralihan  dari GST ke SST, mungkin mengambil masa yang singkat, ju…

Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI

: Bersikap Adil Terhadap Islamic State (ISIS)/Daulah Islam >> SEJARAH BERDIRINYA ISIS >> Membantah Fitnah Keji Media Mainstream ::

Oleh : Ibnu Nasrullah

Khilafah yang dideklarasikan oleh oleh Islamic State of Iraq and Sham (ISIS) memang fenomenal. Selain fenomenal deklarasi ini juga kontroversial karena menimbulkan pro dan kontra dikalangan umat Islam bahkan para aktivis dakwah.

Tak sedikit yang setuju kemudian menjadi ansharnya, ada juga yang tidak setuju dengan alasan yang dianggap syar’i, tetapi ada juga yang gelap mata memfitnah secara membabi buta tanpa dasar yang jelas dan tabayyun terlebih dahulu.

Padahal keagungan Islam telah mengajarkan umatnya untuk adil dalam menilai, apalagi dosa lisan adalah salah satu dosa yang paling banyak menjerumuskan manusia ke dalam jilatan api neraka.

“Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu.” (QS. Al-Hujurat : 6)

“Hai orang-orang yang beriman hendaklah ka…

AWEK-AWEK CUN AJAK BUAT BISNES..RUGI TAK JOIN..

FOTO HIASAN.

[ IKLAN ] Bisnes Online..

Modal cuma RM55.00 untuk memulakan bisnes.

beli 1 lot = RM55 bonus anda RM400.00 
beli 2 lot = RM110 bonus anda RM800.00 
beli 10 lot = RM550 bonus anda RM4000.00 
beli 100 lot = RM5500 bonus anda RM40,000.00

Belilah berapa lot yang anda mampu...

Tiada paksaan...

Cuba anda perhatikan jika anda beli 4000 lot = RM220,000.00

Ini hasilnya : RM1,600,000.00

Anda sudah bergelar JUTAWAN!!!!! Mudah kan kan kan..

Sertai kami sekarang anda mampu megubahnya!!

Maklumat link kat sini :

* http://biz55.lot.my
* http://revobiziklan.blogspot.com
* https://www.facebook.com/UsahawanInternetBoss
* https://www.facebook.com/groups/geng2usahawan

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI