Langkau ke kandungan utama

Bantahan Fitnah YB Parit Buntar kepada Negara Islam IS..

 
Foto Hiasan..

Assalamulaiakum..

Terbaca di malaysiakini yang bertajuk : 'PAS lancar perang ibarat IS ke atas anggota AMANAH' kenyataan ini dikeluarkan oleh Naib Presiden Parti Amamah Negara (AMANAH) Ahli Parlimen Parit Buntar iaitu DR Mujahid Rawa. Menyamakan PAS dengan Negara Islam IS..

Sungguh jauh bezanya seperti langit dan bumi...

PAS ialah parti politik yang hanya menggunakan sistem demokrasi buatan orang kafir untuk menegakkan Islam.. yakin...la PAS tidak akan berjaya..bukti ikhwan muslimin di Mesir digulingkan dengan sekelip mata..nampak tak?? Allah tidak redha dengan sistem demokrasi..

Negara Islam IS ialah Negara Islam yang diwujudkan atas darah-darah Mujahidin-mujahidin dari diseluruh dunia yang berkumpul disyam yg dikurniakan oleh Allah atas kesabaran mereka..

Mereka (Mujahidin) betul2 melaksanakan syariat Islam 100% dikawasan mereka kuasai..separuh dari negara Iraq dan Syria. Dengan kawasan luas yang mereka kuasai dan banyak baiat yang mereka terima, Mujahidin dengan majlis syura ulama mujahidin mengakat seorang Khalifah Muslimin..Maka kita sebagai umat Islam wajib taat kepada Khalifah.

Nak bergaduh, bergaduhlah...tapi jangan menfitnah Mujahidin..Negara Islam IS tidak pernah mengkafirkan orang islam dgn tanpa dalil..ini mesti termakan media2 kafir syiah dan barat..sanggup mengatakan mujahidin Pengganas..

Sepatutnya umat islam apabila tertegapnya khilafah Islam umat islam boleh bersatu dan menolong. Bukan menjadi penghalang kepada kemenangan Islam..

Umat islam kena berhati-hati dengan fitnah dajal di akhir zaman ini..yang baik (Mujahidin) di gelar penganas... yang jahat kepada umat islam (pakatan kafir) dipanggil polis dunia..

ambilah berita dengan adil..rujuk al-quran dan hadis dulu baru percaya...

Mujahidin

10 FAKTA TENTANG MUJAHIDIN IS (ISLAMIC STATE)”, di antaranya:

  1. Tidak Seluruhnya Mujahid IS (Islamic State) itu tentara (yang berperang di lapangan). IS memiliki mujahid yang bekerja sebagai Dokter, Guru, Engineer/insinyur dan lain-lain.
  2. Mujahidin di Daulah Islam (IS) tidak hanya berperang, tetapi juga melakukan 'amal-amal sosial, seperti memasak untuk para staf rumah sakit, atau di makkar, "Street Dakwah" (Dakwah ke jalan) dan lain-lain.
  3. Para mujahid berasal dari berbagai negara dan latar belakang yang berbeda-beda. Namun mereka dapat duduk bersama dan berbicara dalam satu bahasa (yaitu) "bahasa Haqq" (bahasa kebenaran).
  4. Kebanyakan dari mereka adalah pecinta kucing.
  5. Banyak dari mereka yang terobsesi dengan nutella (selai yang terbuat dari coklat dan hazelnut).
  6. Jihad adalah istri pertama mereka dan Kalash (AK47) adalah kekasih mereka.
  7. Beberapa Mujahid dapat memasak lebih baik dari wanita. Dan Tahukah anda? orang-orang ini (biasanya) adalah orang-orang yang pertama mendapat Syahadah (Syahid).
  8. Serial Video "Saleel Sawarim" dan video-video produksi "Enter the Truth" adalah acara favorit bagi mujahidin Daulah Islam (IS).
  9. Jika Anda ingin membuat Mujahidin IS tertawa, cobalah ancam mereka dengan kematian.
  10. "Berada di dalam perut Burung Hijau" (karunia bagi Syuhada) - adalah keinginan mereka semua.

Wallohu A'lam bish-showab.

Diolah dari FP "Diary of a Muhajirah"

Ulasan

  1. knp tembak 200 kanak2?
    knp tolak org2 dr bgn tinggi?
    knp bunuh org dan penjawat awam?
    knp mkn pil captagion? baru2 putera saudi kena tahan cuba seludup 2 TAN pil tsb dgn pesawat peribadi...
    ada video makcik pakai jaket merah dihukum tembak dijalanan. pakai jaket merah pun kena hukum mati? dlm video yg sama ada sorg budak lelaki pakai jaket merah boleh pula...

    apa nas menghalalkan suicide bombing?

    setau aku kalau syahid mestilah

    musuh org kapir. ada hadis Nabi saw menemplak sorg pejuang Islam yg bunuh tentera musuh wlpn stlh musuh tsb mengucap syahadah...
    senjata musuh yg bunuh bukan tangan sendiri... ini ada hadis dimana sorg pejuang Islam disebut Nabi saw sbg pd awal dia ahli syurga tp akhir sekali masuk neraka... dia cedera parah, tak tahan sakit dia cabut nyawa dia sendiri...

    korg lupa ke pesan Rasulullah saw pd kepala tentera sblm keluar berjuang? jgn diapa2kan org awam, pokok buahan, tanaman, ternakan...

    kalau korg beriman bhw suicide bombing tu syahid, knp korg tak berduyun2 keluar mengebom supaya cepat dpt 70 bidadari yg cun melecun? sbnrnya korg kurg yakin sbb tu takut...

    adakah perjuangan kamu ini benar?

    1. kamu didanai oleh puak2 munafiq yg zalim... saudi, qatar, bahrain dll yg semuanya boneka yahudi amerika...
    2. senjata kamu dibekalkan oleh org2 kafir, amerika israel britain turki...
    3. israel menyediakan rawatan perubatan kpd kamu...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ulaslah Yang Terbaik..

Catatan Minggu lepas popular

Syarikat MLM terkemuka di malaysia CNI Malaysia kini berwajah baru.

CNI Malaysia kini berwajah baru dan menggunakan sistem online dalam bisnesnya. Mereka memperkenalkan O2O frenz plan.

Apa itu o2o frenz plan? o2o frenz plan adalah MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP KALI ANDA BERBELANJA. Dengan pengalaman CNI 30 tahun dalam industri MLM di malaysia.

CNI malaysia menyediakan tawan paling hebat dan diskaun untuk 7 juta produk dan termasuk produk CNI yang bertarah GMP.

O2O plan juga adalah peluang terbaik untuk rakyat malaysia memulakan perniagaan secara online. Hanya bermodal permulaan RM50 sahaja anda sudah layak untuk menyertai plan O2O plan terkini CNI Malaysia.

jika anda berminat boleh layari link ini : www.cni.my/976745/o2o


www.gajimasyuk.com

CNI Holdings Berhad, menjalin kerjasama dengan 11street dalam usaha untuk menerokai pasaran atas talian.

CNI Holdings Berhad, menjalin kerjasama dengan 11street dalam usaha untuk menerokai pasaran atas talian.
Ketua Pegawai Eksekutif 11street, Chuljin Yoon berkata, sebagai sebuah platform perniagaan runcit online, penyertaan CNI dalam atas talian adalah satu strategi yang penting.
"Menerusi kerjasama ini, CNI akan membuka rangkaian lain dalam menembusi pasaran dan dijangka akan meningkatkan jualan sebanyak 30 peratus dalam tempoh enam bulan.
"Kami yakin jumlah itu akan terus meningkatkan apabila CNI memperkenalkan pelbagai produk terlaris dalam platform ini," katanya. Sejak kerjasama pada Januari 2017, CNI telah memperkenalkan pelbagai jenis produk di 11street daripada makanan tambahan kesihatan, penjagaan diri, kosmetik serta makanan dan minuman.
Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif CNI, Kelvin Koh berkata, keputusan untuk menyertai digital dengan 11street berikutan keadaan persekitaran perniagaan semasa. "Sejak Januari lalu, kami mencatatkan peningkatan jualan ket…

Menjadi Hamba Seks, Jutawan Kosmetik Jadi Tumpuan Ramai

Biodata Hanni Borhan jutawan kosmetik Jamu Susuk Dara dijadikan hamba seks oleh suami. Facebook Dato Seri Hanni Borhan mengemparkan ramai pengguna laman sosial apabila beliau meluahkan masalah rumah tangga kepada umum. Menerusi luahannya dilaman sosial, Hanni Borhan kecewa dengan sikap suaminya yang hanya menjadikan beliau sebagai hamba seks dan juga tempat pengeluaran duit seperti mesin ATM. Lebih teruk lagi, suami Hanni Borhan yang dikenali sebagai remi turut terjerumus ke dalam penagihan dadah. Kisah perit Hanni Borhan kini mendapat perhatian dan sokongan moral oleh ramai pembaca yang mengikuti perkembangannya dilaman sosial.


Biodata Hanni Borhan Jutawan Dijadikan Hamba Seks Suami

Nama Penuh: Hanni Binti Borhan

Umur: 27 Tahun

Asal: Klang Selangor

Pekerjaan: Ahli perniagaan dan pengasas produk Jamu Susuk Dara (JSD)

Nama Suami: Remi

Gelaran Pangkat: Dato Seri

Tahun Perkahwinan: 23 November 2012

Bilangan anak: 3 orang

Facebook: https://www.facebook.com/borhan.hanni

Produk Hanni Borhan Pengasas …

Platinum Oil lantik pengedar baru di Kelantan

PLATINUM Oil & Gas (M) Sdn Bhd melantik pengedar utama baharu di Kelantan iaitu Sir Platinum Oil and Service yang diterajui oleh Pengarahnya, Mohd Kamal Ahmad Zukhi. Ketua Pegawai Eksekutifnya, Datuk Seri Suhaimi Hashim berkata, pemilihan Sir Platinum Oil and Service sebagai pengedar utama adalah berdasarkan keyakinan dan kesungguhan ditunjukkan Kamal @ Nasir.
“Semangat dan komitmen yang ditunjukkan Kamal untuk berkongsi manfaat dan kelebihan minyak enjin Platinum Oil cukup membanggakan. “Beliau juga mahu menyumbang serta menambah peluang ekonomi kepada seluruh penduduk khususnya di negeri Kelantan,” katanya. Mengikut statistik, jumlah persendirian yang berdaftar di Kelantan telah mencech hampir 980,000 pada tahun lalu.
“Oleh kerana itu, kami menyasarkan penguasaan sebanyak lima peratus daripada jumlah tersebut,” katanya. Jenama Platinum Oil ini juga merupakan 100 peratus milik bumiputera dan berjaya menembusi pasaran hingga 28 buah negara. Pihaknya turut menyasarkan mencapai sasa…

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI