Langkau ke kandungan utama

Bantahan Fitnah YB Parit Buntar kepada Negara Islam IS..

 
Foto Hiasan..

Assalamulaiakum..

Terbaca di malaysiakini yang bertajuk : 'PAS lancar perang ibarat IS ke atas anggota AMANAH' kenyataan ini dikeluarkan oleh Naib Presiden Parti Amamah Negara (AMANAH) Ahli Parlimen Parit Buntar iaitu DR Mujahid Rawa. Menyamakan PAS dengan Negara Islam IS..

Sungguh jauh bezanya seperti langit dan bumi...

PAS ialah parti politik yang hanya menggunakan sistem demokrasi buatan orang kafir untuk menegakkan Islam.. yakin...la PAS tidak akan berjaya..bukti ikhwan muslimin di Mesir digulingkan dengan sekelip mata..nampak tak?? Allah tidak redha dengan sistem demokrasi..

Negara Islam IS ialah Negara Islam yang diwujudkan atas darah-darah Mujahidin-mujahidin dari diseluruh dunia yang berkumpul disyam yg dikurniakan oleh Allah atas kesabaran mereka..

Mereka (Mujahidin) betul2 melaksanakan syariat Islam 100% dikawasan mereka kuasai..separuh dari negara Iraq dan Syria. Dengan kawasan luas yang mereka kuasai dan banyak baiat yang mereka terima, Mujahidin dengan majlis syura ulama mujahidin mengakat seorang Khalifah Muslimin..Maka kita sebagai umat Islam wajib taat kepada Khalifah.

Nak bergaduh, bergaduhlah...tapi jangan menfitnah Mujahidin..Negara Islam IS tidak pernah mengkafirkan orang islam dgn tanpa dalil..ini mesti termakan media2 kafir syiah dan barat..sanggup mengatakan mujahidin Pengganas..

Sepatutnya umat islam apabila tertegapnya khilafah Islam umat islam boleh bersatu dan menolong. Bukan menjadi penghalang kepada kemenangan Islam..

Umat islam kena berhati-hati dengan fitnah dajal di akhir zaman ini..yang baik (Mujahidin) di gelar penganas... yang jahat kepada umat islam (pakatan kafir) dipanggil polis dunia..

ambilah berita dengan adil..rujuk al-quran dan hadis dulu baru percaya...

Mujahidin

10 FAKTA TENTANG MUJAHIDIN IS (ISLAMIC STATE)”, di antaranya:

  1. Tidak Seluruhnya Mujahid IS (Islamic State) itu tentara (yang berperang di lapangan). IS memiliki mujahid yang bekerja sebagai Dokter, Guru, Engineer/insinyur dan lain-lain.
  2. Mujahidin di Daulah Islam (IS) tidak hanya berperang, tetapi juga melakukan 'amal-amal sosial, seperti memasak untuk para staf rumah sakit, atau di makkar, "Street Dakwah" (Dakwah ke jalan) dan lain-lain.
  3. Para mujahid berasal dari berbagai negara dan latar belakang yang berbeda-beda. Namun mereka dapat duduk bersama dan berbicara dalam satu bahasa (yaitu) "bahasa Haqq" (bahasa kebenaran).
  4. Kebanyakan dari mereka adalah pecinta kucing.
  5. Banyak dari mereka yang terobsesi dengan nutella (selai yang terbuat dari coklat dan hazelnut).
  6. Jihad adalah istri pertama mereka dan Kalash (AK47) adalah kekasih mereka.
  7. Beberapa Mujahid dapat memasak lebih baik dari wanita. Dan Tahukah anda? orang-orang ini (biasanya) adalah orang-orang yang pertama mendapat Syahadah (Syahid).
  8. Serial Video "Saleel Sawarim" dan video-video produksi "Enter the Truth" adalah acara favorit bagi mujahidin Daulah Islam (IS).
  9. Jika Anda ingin membuat Mujahidin IS tertawa, cobalah ancam mereka dengan kematian.
  10. "Berada di dalam perut Burung Hijau" (karunia bagi Syuhada) - adalah keinginan mereka semua.

Wallohu A'lam bish-showab.

Diolah dari FP "Diary of a Muhajirah"

Ulasan

  1. knp tembak 200 kanak2?
    knp tolak org2 dr bgn tinggi?
    knp bunuh org dan penjawat awam?
    knp mkn pil captagion? baru2 putera saudi kena tahan cuba seludup 2 TAN pil tsb dgn pesawat peribadi...
    ada video makcik pakai jaket merah dihukum tembak dijalanan. pakai jaket merah pun kena hukum mati? dlm video yg sama ada sorg budak lelaki pakai jaket merah boleh pula...

    apa nas menghalalkan suicide bombing?

    setau aku kalau syahid mestilah

    musuh org kapir. ada hadis Nabi saw menemplak sorg pejuang Islam yg bunuh tentera musuh wlpn stlh musuh tsb mengucap syahadah...
    senjata musuh yg bunuh bukan tangan sendiri... ini ada hadis dimana sorg pejuang Islam disebut Nabi saw sbg pd awal dia ahli syurga tp akhir sekali masuk neraka... dia cedera parah, tak tahan sakit dia cabut nyawa dia sendiri...

    korg lupa ke pesan Rasulullah saw pd kepala tentera sblm keluar berjuang? jgn diapa2kan org awam, pokok buahan, tanaman, ternakan...

    kalau korg beriman bhw suicide bombing tu syahid, knp korg tak berduyun2 keluar mengebom supaya cepat dpt 70 bidadari yg cun melecun? sbnrnya korg kurg yakin sbb tu takut...

    adakah perjuangan kamu ini benar?

    1. kamu didanai oleh puak2 munafiq yg zalim... saudi, qatar, bahrain dll yg semuanya boneka yahudi amerika...
    2. senjata kamu dibekalkan oleh org2 kafir, amerika israel britain turki...
    3. israel menyediakan rawatan perubatan kpd kamu...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ulaslah Yang Terbaik..

Catatan Minggu lepas popular

BN resah pemimpin utama Pakatan tanding di Johor

KUALA LUMPUR, 18 April: Walaupun masih di peringkat khabar angin, Barisan Nasiinal (BN) terutama MCA sudah menggeletar apabila pemimpin popular PAS dan  DAP akan bertanding di Johor pada pilihan raya umum akan datang.

Sebelum ini, PAS mengumumkan naib presidennya, Salahudin Ayub akan bertanding di Johor, kini akhbar Cina mula memainkan isu pemimpin kanan DAP pula akan bertanding di Johor.

Akhbar Sin Chew pada 16 April melaporkan bahawa terdapat desas-desus penasihat DAP yang juga ahli parlimen Ipoh Timur Lim Kit Siang (gambar) akan bertanding di Johor sebagai langkah strategik untuk menumbangkan kubu kuat Barisan Nasional di negeri selatan itu.

Selain itu, laman web The Malaysian Times turut melaporkan perkara yang sama bahawa Lim kemungkinan besar bertanding di Kulai atau Labis, kedua-dua kerusi MCA yang kini disandang bekas presiden MCA Ong Ka Ting dan anak presiden kepada presiden MCA kini, Chua Tee Yong.

Bukan itu sahaja, ahli parlimen Batu Gajah Fong Po Kuan yang…

Penamaan KWSP, ramai 'serah kepada majikan'

KUCHING - Jika ditanya kepada mana-mana pekerja mengenai simpanan hari tua KWSP, kebanyakannya sedar mengenai peri pentingnya untuk menamakan penerima atau wasi bagi caruman mereka andai ditakdirkan mereka 'pergi' sebelum hari tua, malah ramai menganggap ia sebagai ‘tanggungjawab penting’.
Namun apabila unsur seperti polisi, terma, peraturan dan sebagainya diutarakan, tidak ramai dapat memberikan jawapan yang tepat, sebaliknya ramai menganggap ia  perkara enteng yang jarang-jarang sekali didengar apa-apa masalah mengenainya. Muhammad Elyias Omar, 30, perancang kewangan sebuah bank di sini, mengakui kenyataan ini kerana dalam tugasan hariannya, beliau perlu tahu mengenai selok belok pengurusan kewangan dan menurutnya beliau faham benar bahawa ramai yang ditemui mengambil mudah berkaitan soal penama KWSP.
Malah beliau sendiri sedar mengenai pentingnya soal penamaan selepas diberi taklimat semasa baharu memulakan tugas di bank itu kira-kira tujuh tahun lalu, selepas taklimat bel…

AWEK-AWEK CUN AJAK BUAT BISNES..RUGI TAK JOIN..

FOTO HIASAN.

[ IKLAN ] Bisnes Online..

Modal cuma RM55.00 untuk memulakan bisnes.

beli 1 lot = RM55 bonus anda RM400.00 
beli 2 lot = RM110 bonus anda RM800.00 
beli 10 lot = RM550 bonus anda RM4000.00 
beli 100 lot = RM5500 bonus anda RM40,000.00

Belilah berapa lot yang anda mampu...

Tiada paksaan...

Cuba anda perhatikan jika anda beli 4000 lot = RM220,000.00

Ini hasilnya : RM1,600,000.00

Anda sudah bergelar JUTAWAN!!!!! Mudah kan kan kan..

Sertai kami sekarang anda mampu megubahnya!!

Maklumat link kat sini :

* http://biz55.lot.my
* http://revobiziklan.blogspot.com
* https://www.facebook.com/UsahawanInternetBoss
* https://www.facebook.com/groups/geng2usahawan

Perniagaan Online vs Perniagaan Offline

Terdapat 2 model perniagaan pada masa kini yang disebut sebagai perniagaan online (atas talian) dan perniagaan offline (membuka kedai). Seiring dengan perkembangan teknologi internet, semakin ramai
yang mula berjinak-jinak dengan perniagaan online sama ada secara serius juga secara sambilan. Perbandingan perniagaan online vs perniagaan offline yang dibuat menunjukkan perniagaan online mempunyai kelebihan yang menjadi pilihan ramai perniaga. Ada di antara mereka yang sudah bergelar jutawan. Kelebihan bisnes online berbanding offline ialah: 1. Waktu bisnes
Bisnes online: waktu perniagaan 24 jam seminggu Bisnes offline: waktu perniagaan terhad. 2. Kos overhead
Bisnes online: Anda hanya perlu ada laptop dan sambungan internet. Daftarkan domain & webhosting berharga dalam lingkungan RM200 – RM250 SETAHUN.Namun jika anda seorang yang memang bermodal ciput, ada penyedia webhosting yang menawarkan webhosting percuma atau gunakan saja blog percuma sebagai kedai’ maya anda. Bisnes offline: ko…

Petronas jana purata 850,000 tong minyak sehari

PETROLIAM Nasional Bhd (Petronas) ketika ini memiliki 60 lapangan menghasilkan minyak dan gas di Sarawak yang mengeluarkan purata 850,000 tong minyak sehari, kata Presiden merangkap Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan, Datuk Wan Zulkiflee Wan Ariffin. Beliau berkata, sektor minyak dan gas di Sarawak juga diperluaskan ke aktiviti hiliran sambil menambah kilang pembuatan kimia pertama di Bintulu dibina pada 1980.
Petronas memulakan rangkaian stesen minyak runcit pada pertengahan 1980an, katanya. “Kini terdapat 81 stesen minyak dikendalikan oleh orang Sarawak, menyediakan bahan api kepada bandar-bandar di negeri ini yang sedang berkembang maju dan juga kawasan di luar bandar. “Pencapaian ini membuktikan komitmen berterusan kami untuk berkembang di Sarawak dan menambah nilai kepada sumber minyak dan gasnya,” katanya. Wan Zulkiflee berkata demikian pada majlis permeterian kontrak antara Petronas Carigali Sdn Bhd dan Brooke Dockyard and Engineering Works Corp di sini, hari ini. Beliau berkata,…

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI