Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2017

CARA BUAT RM30 RIBU DALAM MASA 3 BULAN DENGAN BISNES IKLAN.

Bagaimana nak buat RM30,000 dalam masa 3 bulan dengan bisnes iklan? anda boleh menyertai biz55. dengan modal hanya RM55 sahaja untuk satu lot. Biz55 menawarkan setiap lot yg anda jual anda di bayar RM10.00.

formulanya : RM30,000/3 = RM10,000

RM10,000/30= RM333.00/10 = 33 lot

dalam 1 hari anda kena jual 33 lot untuk dapatkan income RM30,0000 dalam masa 3 bulan.

Nak tahu biz55 anda boleh layari

www.biz55.lot.my
www.revo55.weebly.com

Neelofa tersenarai dalam Forbes 30 under 30 Asia 2017

Neelofa pengasas dan pengarah NH Prima International Sdn Bhd.  Pelakon Malaysia, Neelofa, merupakan antara 300 individu yang tersenarai dalam Forbes 30 Under 30 Asia 2017. IKLAN : WWW.GAJIMASYUK.COM Neelofa atau Noor Neelofa Mohd Noor, 28, pengasas dan pengarah NH Prima International Sdn Bhd, tersenarai di bawah kategori Runcit dan E-dagang. Beliau menjalankan beberapa perniagaan termasuk jenama pakaian wanita Muslimah, "Neelofar Hijab". Senarai Forbes 30 Under 30 Asia 2017 itu menampilkan 300 penginovasi muda, usahawan dan peneraju yang membawa impak besar kepada dunia hari ini. Semua individu yang menerima penghargaan itu berusia di bawah 30 tahun dan dipilih oleh para penilai yang merupakan antara tokoh terkemuka dalam bidang mereka masing-masing. Selain Runcit dan E-dagang, kategori lain termasuklah Teknologi Pengguna, Teknologi Perusahaan, Hiburan dan Sukan, Seni, Kewangan dan Modal Teroka, Industri, Pembuatan dan Tenaga, Penjagaan Kesihatan dan Sains, Usahawan Sosial da…

Beli rumah dengan gaji RM2,500

Mohd Firdaus Basiran 

"AKU tolong jaga rumah orang, lepas itu aku bayar duit sewa bulan-bulan kepada pemilik rumah. Aku dapat apa, baik aku beli rumah sendiri,"

Demikian antara keluhan Mohd Firdaus Basiran yang menyebabkan dia nekad membeli rumah sendiri ketika berusia 25 tahun dengan gaji RM2,500 sebulan.
Dia beranggapan bahawa adalah merugikan sekiranya dia melaburkan wang bagi membayar rumah yang bukan miliknya.
Bermula dari situ, dia berusaha mendapatkan rumah yang bersesuaian dengan gajinya iaitu rumah subsale.

Ketika membeli rumah pertamanya, graduan Diploma Perniagaan Universiti Putra Malaysia (UPM) itu, bekerja sebagai pegawai kredit di sebuah bank pertanian.Akhirnya, pada 2011, Mohd Firdaus membeli sebuah rumah tepi teres dua tingkat di Shah Alam bernilai RM180,000 dengan bayaran ansuran kepada bank kira-kira RM677 sebulan.

Cara Buat RM30,000 Dalam 3 Bulan Tanpa Modal

Cara Buat RM30,000 Dalam 3 Bulan Tanpa ModalIKLAN : WWW.GAJIMASYUK.COM Baru2 ni, ahli Mentorship MB2000 Adham Redzuan bertanya: “Nak tanya,cmne nk dapatkan 30k (bersih) dalam mase 5bulan dengan modal hidup mati bawah rm200?? Tanpa berhutang. Harap otai2 tolong bagi pendapat dan xkedekut dgn idea y korang ade. Ahli group nie lebih 7k,dapat 7 idea pun ase syukur sgt” Pertama sekali, kalau kita meminta dengan orang, jangan lah pula kita anggap orang tu kedekut. Cukup la sekadar kita minta “tolong bagi pendapat”. Tak perlu la tambah “harap tak kedekut”.

Sinar Online kembali ungguli tangga No 1 Paling Popular

Sinar Online kembali ungguli tangga No 1

SHAH ALAM - Portal Sinar Online kembali menjadi laman berita nombor satu di Malaysia untuk bulan Februari 2017, berdasarkan statistik terbaru kategori berita dan maklumat dikeluarkan firma pengukur dunia digital, ComScore Inc.
Berdasarkan laporan itu, Sinar Online yang boleh dilayari menerusi www.sinarharian.com.my mencatat 3.6 juta pelayar unik (UV) untuk mobile dan desktop sepanjang bulan Februari.
Jumlah tersebut menjadikan portal Sinar Online berjaya mengatasi myMetro, BH Online, TheStar dan Malaysiakini.
www.gajimasyuk.com
Menurut laporan sama, hmetro.com.my menduduki tempat kedua dengan jumlah Pengunjung Unik seramai 3.4 juta pengunjung, manakala bharian.com.my meraih tempat ketiga bagi kategori sama dengan jumlah 2.9 juta Pengunjung Unik.

Artis Kecewa Foto Diguna Penganjur Festival Tanpa Persetujuan

Penyanyi Sam Nuhair kecewa apabila fotonya diguna penganjur Festival Teluk Batik untuk mempromosi acara tersebut tanpa persetujuannya.

Sam Nuhair berkata dia tidak akan terlibat untuk mengadakan apa-apa persembahan dalam festival tersebut yang berlangsung di Teluk Batik, Perak  malam ini.

Iklan :GAJI MASUK SETIAP BULAN RATUS-RATUS RIBU..JOM JOIN!!!!

"Pihak penganjur ada berususan dengan pihak pengurusan saya sejak tiga minggu lalu, namun sehingga kini mereka belum melunaskan bayaran deposit yang sepatutnya mereka bayar.

"Deposit itu prosedur normal yang biasa dikenakan bagi setiap penganjur setiap kali saya terlibat dalam mana-mana persembahan. 

"Jadi saya dinasihatkan pihak pengurusan untuk tidak terlibat dalam persembahan tersebut kerana bimbang saya akan terlibat dengan risiko yang tinggi.

"Lebih mengejutkan dan mengecewakan saya, mereka telah menggunakan foto dan nama saya di dalam poster promosi festival tersebut sedangkan tiada lagi kata putus yang mengatakan saya …