Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2016

Cara buka perniagaan internet dan belajar teknik promosi

Melalui web ini juga, anda akan belajar teknik promosi di internet, cara-cara memasarkan produk dan servis anda secara Online yang mana, kini industri online sangat PESAT. Ramai diluar sana mempunyai pelbagai jenis produk dan servis yg baik.

Disebabkan kurang pendedahan kpd internet dan TEKNIK PROMOSI, perniagaan mereka tidak dikembangkan. Moga dengan adanya ruang pemasaran dan promosi di DanaNiaga2u.com; sedikit sebanyak membantu, rakan2 baru yang ingin berjinak dalam Perniagaan Internet, mendapat ilmu cara promosi, mendapat idea perniagaan, mendapat Rakan dan Pelanggan.

Income 100% ke Bank ANDA.

>>> www.DanaNiaga2u.com/toneamri

Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2.
Cuba program ni, mcm2 boleh dapat.

* Produk diskaun (lebih RM10)
** Web iklan Percuma
*** Peluang Jana Income RM 6,250.00 di Stage-3

##DAFTAR SEGERA


>>> www.DanaNiaga2u.com/iklanviral
>>> www.DanaNiaga2u.com/exora
>>> www.DanaNiaga2u.com/pau

kisah menarik dan pelik seorang ayah

Kisah AYAH
____________

Man " Ada hal penting Ayah nak tanya, mana datangnya RM10K dalam akaun ayah tiba2 ni? "
" maksud Ayah apa? Ayah tak suka ker tiap bulan ada jer duit masuk, tapi terus terang Man tak pernah lagi masukan duit dalam akaun Ayah yg lama tak guna tu"

"Ayah cuma nak tanya Kau ada buat kerja bukan2 ke Man! Setahu Ayah sejak kau tukarkan Simkad Ayah dan kau ada minta Akaun Bank Ayah yg tak berapa nak aktif tu, . 6bulan ayah tak cek akaun tu tiba2 dah ada nak dekat RM10K.." kau buat apa Man

"Ohhh! Itu simkad TONEEXCEL lah ayah, Man tgk ayah topup byk sangat tiap bulan, tu yg Man tukarkan. Tapi Man daftarkan Ayah dulu lepas tu daftar mak , lepas tu mana kawan2 man yg nak join, man letak bawah Mak..... Ayah dapat duit, mak dapat duit, Man pon dapat duit.... Memang best Simkad ni. Sebab hari2 bagi duit..hehehe. Saja jer Man tak nak beritahu Ayah... konon nak buat surprise manalah tau mak dan ayah nak pergi Haji boleh jer guna …

Cara Mudah Untuk Dapatkan Dana Untuk Memulakan Perniagaan. Yuran RM10.00 Sahaja.

BARU LANCAR – Income 100% ke Bank ANDA.  



 www.DanaNiaga2u.com/toneamri 

 Modal kecik, RM10 jer, 
simpan pun tak jadi apa2. 

Cuba program ni, mcm2 boleh dapat. 

 * Produk diskaun (lebih RM10) 
** Web iklan Percuma 
*** Peluang Jana Income RM 6,250.00 di Stage-3

##DAFTAR SEGERA 

www.DanaNiaga2u.com/exora
www.DanaNiaga2u.com/hazriq87
www.DanaNiaga2u.com/iklanviral
www.DanaNiaga2u.com/pau


TERBARU!! DANA UNTUK PERNIAGA DAN RAKYAT SERTAI SEKARANG!!

Sertailah Dananiaga sekarang, terbaru
Di Malaysia, kepesatan EKONOMI negara yang semakin berkembang, memberi impak yang sangat POSITIF kepada Usahawan kecil dan besar. Banyak peluang perniagaan boleh diceburi, dan masyarakat juga tidak terlalu berkira untuk berbelanja. Memiliki perniagaan sendiri dilihat sebagai salah satu cara yang paling mudah untuk menaikkan TARAF HIDUP seseorang itu. Bagi mereka yang tiada pengalaman dalam perniagaan namun berminat membuka perniagaan sendiri sebagai alternatif untuk memenuhi keperluan hidup yang semakin meningkat.

DanaNiaga2u.com adalah sebuah platform direka khas untuk Rakan Komuniti membantu memberi ilmu dan panduan kepada mereka yang BARU dan ingin memulakan perniagaan secara BERKUMPULAN. Konsep promosi mudah dan senang. Ada handphone dan capaian internet, anda layak menyertai Komuniti DanaNiaga2u.com.

Daftar sekarang hanya RM10.00 sahaja Klik sini

Pasar basah online lubuk rezeki

KEPESATAN teknologi maklumat mengubah kaedah membelibelah atas talian (online) kini semakin menjadi pilihan khususnya dalam kalangan masyarakat khususnya di bandar.

Namun, pembelian online melibatkan barangan keperluan seperti ikan, ayam, daging, sayur-sayuran, telur tidak sepopular pembelian pakaian, aksesori dan gajet.

Bagaimanapun, pembelian barangan keperluan secara online dan penghantaran terus ke rumah menjadi alternatif kepada suri rumah dan wanita berkerjaya untuk berjimat kesan kenaikan kos sara hidup tinggi.

Banyak kelebihan membeli barangan basah secara online antaranya boleh membandingkan harga antara ‘pasar online’ dan harga yang disediakan di laman web kementerian berkaitan. Mereka juga boleh membeli dengan mudah.

Bagi pengusaha, perniagaan online menjual barang basah bertujuan menolong dan memudahkan orang ramai terutamanya golongan wanita berkerjaya kini menjadi lubuk rezeki.

Membeli, memproses, menyiang membersihkan dan menghantar barang basah ata…

Tune Hotel perkenal jualan 'Crazy 8'

TUNE Hotels memperkenalkan jualan "Crazy 8" pertamanya yang akan berlangsung selama 80 minit setiap hari bagi lapan malam bermula 18-25 Jun, dengan kadar bilik daripada serendah RM8 semalam di hotel terpilihnya di Malaysia, India dan Indonesia.  

Pembeli boleh mendapatkan kadar bilik istimewa ini antara pukul 8.00 malam (GMT+8) dan 9.20 malam (GMT+8) setiap malam di laman web, tunehotels.com, sepanjang tempoh tempahan, dan menginap antara 11 Julai hingga 31 Dis, 2016.

Bermula daripada RM8 bagi Malaysia, Rp 18,000 bagi Indonesia dan Rs 180 bagi India, pelanggan boleh menikmati penjimatan yang besar bagi penginapan mereka, kata syarikat itu dalam satu kenyataan di sini.
Kadar promosi adalah pada asas siapa cepat dia dapat, tidak termasuk sarapan dan tertakluk kepada ketersediaan bilik.

Kadar bilik yang merangkumi semua bermula daripada RM8 termasuklah bilik, penyaman udara, tuala, kelengkapan dandanan diri, akses WiFi dan televisyen.

Tawaran ini adalah…

KEMPEN HAPUSKAN HUTANG DIPERKENALKAN.

TAHUKAH?? TEMAN-TEMAN KITA SEBENARNYA BOLEH MENJADI KAYA HANYA MENUKAR SIMKAD HANDPHONE ANDA DENGAN SIMKAD TONE EXCEL. JIKA ANDA MENDAFTAR DENGAN SIMKAD TONE EXCEL ANDA SECARA AUTOMATIC SUDAH MENJADI AGEN TONE EXCEL.

KELEBIHAN MENJADI AGEN TONE EXCEL

1. ANDA BOLEH MENGEDARKAN SIMKAD SEKEPING UNTUNG RUNCIT RM20.00.
2. ANDA AKAN MENIKMAT KOMISEN TOPUP SEHINGGA LEVAL 3 SETIAP KALI PELANGGAN YANG MEMBELI SIMKAD DENGAN ANDA.

DAN BANYAK LAGI BOLEH RUJUK SINI

DISINI SAYA TUNJUKKAN CARA BAGAIMANA NAK MENDAPATKAN SIMKAD INI DAN CARA MEMDAFTAR SENDIRI TANPA MELALUI AGEN.

Pertamanya..Dapatkan Simkad seperti di gambar ini.



Harga sekeping simkad Tone Excel adalah RM98.60

Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.

Pertama anda kena beli simkad ToneExcel ini. Cara offline, anda perlu beli simkad ini melalui agen-agen berdaftar dengan ToneExcel. Harga sekeping simkad adalah RM98.60


Senarai agen penjual simkad ada dibawah ini, anda boleh beli dengan mereka, tetapi pastikan and…

Pembiayaan penuh bagi beli kereta Proton

BANK Koperasi Islam terbesar Malaysia, Bank Rakyat hari ini bekerjasama dengan Proton Holdings Bhd (Proton) dengan menawarkan kemudahan pembiayaan kewangan 100 peratus bagi pembelian kereta Proton termasuk Proton Perdana yang baru dilancarkan pada Selasa.

Pengerusi Bank Rakyat, Tan Sri Abdul Aziz Zainal berkata tawaran itu terbuka kepada semua penjawat awam dan swasta yang menepati syarat-syarat pinjaman dan tempoh tawaran itu terbuka sepanjang masa.

"Bank Rakyat sentiasa mengutamakan keperluan pelanggan dan sebagai inisiatif membantu rakyat memiliki produk tempatan, kami tampil dengan tawaran ini," katanya kepada pemberita selepas majlis pelepasan model Proton Perdana baharu di Kuala Lumpur.

Majlis pelepasan itu diadakan seiring dengan promosi Kempen Beraya Bank Rakyat yang menawarkan Pembiayaan Kenderaan-i serta produk auto yang lain dengan tawaran hadiah wang tunai sehingga RM400,000

Pada majlis sama, turut diadakan program Pautan Ramadan Kacau Bubur…

Rakan Komuniti Membantu Rakan Komuniti

Di Malaysia, kepesatan EKONOMI negara yang semakin berkembang, memberi impak yang sangat POSITIF kepada Usahawan kecil dan besar. Banyak peluang perniagaan boleh diceburi, dan masyarakat juga tidak terlalu berkira untuk berbelanja. Memiliki perniagaan sendiri dilihat sebagai salah satu cara yang paling mudah untuk menaikkan TARAF HIDUP seseorang itu. Bagi mereka yang tiada pengalaman dalam perniagaan namun berminat membuka perniagaan sendiri sebagai alternatif untuk memenuhi keperluan hidup yang semakin meningkat.

DanaNiaga2u.com adalah sebuah platform direka khas untuk Rakan Komuniti membantu memberi ilmu dan panduan kepada mereka yang BARU dan ingin memulakan perniagaan secara BERKUMPULAN.  Konsep promosi mudah dan senang. Ada handphone dan capaian internet, anda layak menyertai Komuniti DanaNiaga2u.com.

Sertai kami :  http://www.dananiaga2u.com/toneamri 

Cara Mudah Belajar Perniagaan Internet / Online

DanaNiaga2u.com adalah sebuah platform direka khas untuk Rakan Komuniti membantu memberi ilmu dan panduan kepada mereka yang BARU dan ingin memulakan perniagaan secara BERKUMPULAN. 

Konsep promosi mudah dan senang. Ada handphone dan capaian internet, anda layak menyertai Komuniti DanaNiaga2u.com. klik sini sertai kami

Mari sertai DanaNiaga Terkini!!

Adakan anda seorang peniaga nasi lemak tepi jalan dan menginginkan kedai untuk berniaga? atau anda sudah ada kedai dan ingin menaik taraf kedai lebih besar? atau apa sahaja kepakaran, bidang usaha anda…. tentu menginginkan membuka cawangan yang lebih besar bukan?

MARI sertai DanaNiaga2u.com untuk tingkatkan Status EKONOMI keluarga anda. 

Peluang Jana Pendapatan Melalui DanaNiaga

Selamat Datang Melalui web ini juga, anda akan belajar teknik promosi di internet, cara-cara memasarkan produk dan servis anda secara Online yang mana, kini industri online sangat PESAT. Ramai diluar sana mempunyai pelbagai jenis produk dan servis yg baik. Disebabkan kurang pendedahan kpd internet dan TEKNIK PROMOSI, perniagaan mereka tidak dikembangkan. Moga dengan adanya ruang pemasaran dan promosi di DanaNiaga2u.com; sedikit sebanyak membantu, rakan2 baru yang ingin berjinak dalam Perniagaan Internet, mendapat ilmu cara promosi, mendapat idea perniagaan, mendapat Rakan dan Pelanggan.
Semakin ramai pengguna handphone pintar (Android dll) tapi hanya untuk berhubung, chit-chat dan main games. Kenapa tidak kita AKTIFKAN satu Potensi yang sangat BESAR dihujung jari anda. Cuba bayangkan ini kita gunakan utk Perniagaan Online, biar apa Produk atau Servis, sebenarnya ada cara untuk dipromosikan di Internet.
Peluang Pemasaran mudah dan senang. Dengan hanya bermodalkan RM10 anda lay…

Skim cepat kaya: SC beri amaran

KUALA LUMPUR - Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) hari ini mengingatkan orang ramai agar berhati-hati ini dengan skim cepat kaya kerana terdapat skim yang dipromosi dengan berselindungi di sebalik pelaburan bon.

Dalam satu kenyataan hari ini, SC berkata penawaran bon palsu berkenaan kadangkalanya dikaitkan dengan bon asing bagi mensahihkan lagi skim tersebut.

"Skim ini menarik minat pelabur dengan menjanjikan keuntungan yang tinggi sehingga 40 peratus sebulan. Skim ini biasanya memberi jaminan pulangan atau keuntungan yang tinggi kepada pelabur, tanpa sebarang atau risiko pelaburan yang sedikit.

"Pelabur perlulah mengesahkan skim-skim tersebut sekiranya terdapat dakwaan bahawa ia berasal dari luar negara," kata SC.

Menurut undang-undang, tawaran bon kepada orang awam di Malaysia memerlukan kelulusan SC, katanya.

Bagi mendapatkan makluman yang bon-bon berkenaan telah diluluskan, pelabur dinasihatkan agar menyemak laman sesawang SC, www.sc.com.m…

Jana pendapatan sampingan Dengan Homestay

NIAT asalnya hanya mahu menjadikan rumah yang baharu dibelinya ini sebagai rumah persinggahan keluarga berikutan kemudahan yang lengkap, namun siapa sangka ia mampu menjana pendapatan sampingan kepada Mohd Ezral Jusoph.

Setia Homestay yang terletak di Setia Alam ini diusahakan sepenuhnya oleh Mohd Ezral bersama isteri sejak Januari lalu.

Mohd Ezral berkata, dia melaburkan sehingga RM35,000 bagi kesemua pengubah suaian, kelengkapan dan perabot rumah.

Menurutnya, dia mahu menjadikan rumah itu selesa dan seperti berada di rumah sendiri.
Oleh sebab itu, Setia Homestay menawarkan kelengkapan penuh kepada pelanggan sehingga kepada kerusi urut kaki, bahan bacaan dan permainan.

Katanya, dengan hanya kos semalam RM238, pelanggan boleh menikmati kesemua kemudahan yang disediakan dan kelengkapan rumah seperti berada di rumah sendiri tetapi eksklusif setanding hotel.
"Saya tidak sangka Setia Homestay mendapat sambutan daripada pelbagai golongan sama ada keluarga mahup…

Promosi Terkini Dari Tone Excel/Tune Talk

Effective 1 June 2016, Tone Excel members will enjoy new FREEBIES for every Top Up made. Another great reason to join Tone Excel community!
DenominationAirtime CreditFREEBIESMins, SMS, Data Validity (Days) RM10 RM1010 Mins (All Network) + 10 SMS (Same Network) 10 RM20 RM2020 Mins (All Network) + 20 SMS (Same Network) 20 RM30 RM30 1 GB + 30 Mins (All Network) 30 RM50 RM5050 Mins (All Network) + 1.5 GB + RM 10 30 RM100 & Above According to Top Up Amount50 Mins (All Network) + 1.5 GB + RM 10 30
Limited Time Promotion.

Yang berminat join kami

klik http://teautonetwork.com/7584
klik http://www.kelabsimkad.com/

U Mobile tawar khidmat WiFi Calling

U MOBILE Sdn Bhd (U Mobile) menawarkan khidmat WiFi Calling, yang membolehkan pelanggan membuat dan menerima panggilan suara menerusi WiFi peribadi atau awam, tanpa sebarang caj tambahan.

Perkhidmatan itu ditawarkan kepada semua pelanggan pasca bayar dan prabayar U Mobile, sebagai penyelesaian liputan rangkaian dalam bangunan dan pejabat yang terhad.

Ketua Pegawai Pemasarannya, Jasmine Lee berkata, walaupun pelanggan berada di kawasan liputan rangkaian terhad seperti di tingkat bawah tanah bangunan, kawasan terpencil atau pedalaman, mereka masih boleh membuat atau menerima panggilan selagi berhubung WiFi.

“Panggilan WiFi menawarkan panggilan biasa menerusi telefon mudah alih menggunakan WiFi, berlainan dengan perkhidmatan Voice Over Internet Protocol (Voip), seperti Skype, Viber dan WhatsApp. Pengguna boleh membuat panggilan WiFi ke nombor mudah alih dan talian tetap, selain membuat panggilan IDD dengan U Mobile WiFi Calling.

“Panggilan WiFi adalah perkhidmatan …