Langkau ke kandungan utama

Apa untungnya Simkad Tone Excel?

Apakah keuntungan menjadi pengedar/penjual simkad Tone Excel ini?
Pertama: 

Jika anda berjaya mendapat seorang pelanggan atau pengguna simkad Tone Excel yang diregisterkan dibawah id anda sendiri, anda akan diberi komisyen sebanyak RM20 dan duit komisyen itu dimasukkan terus kedalam bank anda.

Simkad Tone Excel
Kedua:

Setiap kali pelanggan anda tersebut topup simkad Tone Excel mereka, anda akan mendapat komisyen sebanyak 6% dari jumlah nilai topup mereka. Komisyen ini akan dikumpulkan setiap bulan dan akan dimasukkan kedalam bank anda pada 21hb bulan hadapannya.

Ketiga:

Jika pelanggan anda juga menjadi pengedar simkad Tone Excel ini, anda juga akan mendapat 3% dan 11% keuntungan daripada jumlah topup pelanggan kepada pelanggan anda tadi.



Simkad Tone Excel
Contohnya,
jika dalam bulan ini, anda berjaya mendapatkan 5 orang penggunakan simkad Tone Excel, maknanya Level-1 anda ada 5 orang, dan yang 5 orang tadi juga berjaya mendapatkan 5 orang pengguna simkad Tone Excel, bermakna Level-2 anda menjadi 25, dan perkara yang sama berlaku, 25 orang tadi pun berjaya mendapatkan 5 orang pengguna yang lain, maknanya level-3 anda adalah 125 orang. Katalah setiap seorang topup handphone mereka sebanyak RM50 sebulan, maka anda akan dapat komisyen sebanyak RM740 tiap-tiap bulan selagi mereka topup handphone mereka sebanyak itu. Kalau 10 tahun mereka masih lagi topup, maka selama 10 tahunlah, setiap bulan anda akan mendapat komisyen tersebut. Kerja sekali, komisyen berkali-kali.

Simkad Tone Excel
Contoh kedua,
katalah anda hanya dapat 10 orang pengguna sahaja dalam Tone Excel ini, dan 10 orang tadi juga mendapat 10 orang pengguna baru sehingga level ke-3 anda, dengan anggaran yang kesemua mereka topup RM50 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak RM5,680 tiap-tiap bulan selagi mereka topup handphone mereka sebanyak itu dan selama itu. 

Simkad Tone Excel 

Soalannya, berapa susahkan anda untuk mendapatkan 10 orang pelanggan menggunakan simkad Tone Excel ini daripada 27,000,000 pengguna telefon di Malaysia ini?

Bagaimana syarat untuk menjadi pengedar menjual simkad Tone Excel ini?

Pertama: 

Setiap bulan anda perlu topup minima RM20. Jika tidak komisyen tidak akan dimasukkan kedalam bank anda.

Kedua: 

Anda perlu memiliki sekurang-kurangnya 3 keping simkad Tone Excel sebagai stok awal.
Jadi jika anda ingin banyak dapat komisyen, maka anda perlu mendapat seramai mungkin pelanggan yang berdaftar menggunakan atau dibawah id anda.

berminat : http://www.kelabsimkad.com

Ulasan

  1. Hello!

    My name is Aisyah, an affiliate program manager for InstaForex Group – the Best Broker in Asia.
    We would like to offer you the affiliate program cooperation with InstaForex. If you are interested to get involve in high commission based program, please contact me and I will provide the details.
    If you have any queries, do not hesitate to contact me.

    Looking forward to hear you soon. Please reach me through email aisyah@mail4.instaforex.com. We will be glad to establish mutually advantageous cooperation with you.Thank you.


    Sincerely yours,
    Aisyah

    Partner Relations Department
    InstaForex Group

    Skype ID : aisyah ifx
    Mobile/WA : +628119294424
    FB : aisyah.ifx.9

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ulaslah Yang Terbaik..

Catatan Minggu lepas popular

KWSP isytihar dividen 6.90% bagi 2017

KUALA LUMPUR - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) mengisytiharkan kadar dividen 6.90 peratus bagi Simpanan Konvensional 2017 dengan jumlah agihan dividen sebanyak RM44.15 bilion dan 6.40 peratus bagi Simpanan Syariah, dengan agihan dividen  RM3.98 bilion.
KWSP dalam satu kenyataan hari ini berkata, jumlah keseluruhan agihan dividen bagi 2017 adalah sebanyak RM48.13 bilion, peningkatan 29.8 peratus dari 2016. Pengerusinya, Tan Sri Samsudin Osman berkata, keseluruhan prestasi 2017 adalah juga merupakan tahun yang penting bagi KWSP memandangkan ia kini menguruskan dua skim simpanan dan mengisytiharkan dua kadar dividen. “Simpanan Syariah menunjukkan prestasi yang kukuh untuk pengisytiharan dividen pertama.
“Ini membuktikan prestasi aset Syariah KWSP yang mapan, seterusnya memberikan berita baik kepada ahli kami yang telah bertukar kepada Simpanan Syariah. Untuk Simpanan Konvensional, kadar 6.90 peratus merupakan kadar tertinggi pernah diumumkan semenjak 1997,” katanya.
KWSP berkata, …

‘Datuk Seri’, 3 ‘Datuk’ ditahan tipu pelaburan lebih RM27 juta

KUALA LUMPUR: Seorang ‘Datuk Seri’ dan 3 ‘Datuk’ antara 6 ditahan kerana disyaki terlibat dalam sindiket penipuan pelaburan emas dan minyak (oil bunkering) yang mengakibatkan kerugian RM27.5 juta di sekitar Kuala Lumpur dan Pulau Pinang pada 26 Januari lepas. Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil Bukit Aman Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh berkata semua suspek berusia 42 hingga 62 tahun itu ditahan selepas polis menerima 193 laporan di seluruh negara membabitkan sindiket berkenaan sejak Oktober 2015 hingga Disember 2017. “Suspek ditahan terdiri daripada pengarah syarikat dan penganjur skim berkenaan manakala sindiket itu menjalankan operasi mereka dengan menawarkan 2 pelaburan utama iaitu jual beli jongkong emas serta minyak dengan memberi pulangan lumayan bagi tempoh 9 bulan. “Bagi skim pelaburan jongkong emas, pelabur dijanjikan pulangan lumayan 2% sebulan, manakala pelaburan minyak sebanyak 15% setiap bulan, juga bagi tempoh 9 bulan,” katanya pada sidang akhbar di Ibu Pejaba…

Syarikat MLM terkemuka di malaysia CNI Malaysia kini berwajah baru.

CNI Malaysia kini berwajah baru dan menggunakan sistem online dalam bisnesnya. Mereka memperkenalkan O2O frenz plan.

Apa itu o2o frenz plan? o2o frenz plan adalah MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP KALI ANDA BERBELANJA. Dengan pengalaman CNI 30 tahun dalam industri MLM di malaysia.

CNI malaysia menyediakan tawan paling hebat dan diskaun untuk 7 juta produk dan termasuk produk CNI yang bertarah GMP.

O2O plan juga adalah peluang terbaik untuk rakyat malaysia memulakan perniagaan secara online. Hanya bermodal permulaan RM50 sahaja anda sudah layak untuk menyertai plan O2O plan terkini CNI Malaysia.

jika anda berminat boleh layari link ini : www.cni.my/976745/o2o


www.gajimasyuk.com

SENARAI KEDUDUKAN TERKINI ORANG MELAYU PALING KAYA DI MALAYSIA TAHUN 2016

Berdasarkan kedudukan ranking senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2016 yang dikeluarkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com) terdapat tujuh individu melayu tersenarai dalam ranking tersebut Kesemua mereka yang tersenarai sebagai individu berbangsa melayu Islam terkaya di Malaysia pada tahun 2016 adalah seperti berikut

1. Tan Sri Syed Mokhtar Al­bu­­khary Tan Sri Syed Mokhtar Al­bu­­khary merupakan orang melayu paling kaya di Malaysia dengan nilai kekayaan sebanyak AS$1.45 bilion pada tahun 2016 Beliau yang berusia 64 tahun memulakan karier perniagaannya sebagai pedagang beras dan tidak mempunyai latar belakang pendidikan tinggi Bagaimanapun usaha beliau sepanjang bergelar seorang ahli perniagaan, kini beliau menjalankan pelbagai perniagaan terutamanya menerusi syarikat tersenarai di Bursa Malaysia, iaitu MMC Corp. dan DRB-Hicom Beliau yang juga pengerusi pengerusi Yayasan Al-Bukhary merupakan individu yang kekal dalam senarai top 10 orang terkaya di Mal…

Rahsia Kejayaan Gadis Cantik Bergelar Jutawan Pada Usia 19 Tahun

Jika sebelum ini kejayaan seorang gadis muda dapat memiliki rumah sendiri menjadi viral di media sosial, kini nampaknya kejayaan gadis yang akan kami kongsikan ini lebih hebat.

Mana tidaknya, gadis cantik yang dikenali sebagai Sofea Illias yang baru berusia 19 tahun ini sudah bergelar jutawan dan berjaya memiliki beberapa buah kereta mewah seperti Camry, Audi, Mini Cooper, Hilux dan Hummer. Malah semuanya dibeli dengan tunai.




Pasti ramai yang tertanya-tanya apa rahsia yang membuatkan gadis muda ini berjaya sehingga ketahap seperti itu. Jadi kami kongsikan semula ia disini pengalaman yang dilalui Sofea Ilias.

"Ramai tanya kisah-kisah suka duka saya sebelum nak berjaya ni ape. Hihi . Camne ye nak cerita. Rasanya ramai kot kenal saya dari dulu? Saya datang kl masa umor 18. Berhenti belajar dari UiTM lepas 6 bulan je belajar . SPM sye 3A+ 3A 2A- 1B+. Ye saye memang dah tak boleh nak belajar sebab memang fikir bisnes. Niat di hati nak belajar medic sebab nak jadi doktor …

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI