Langkau ke kandungan utama

Apa untungnya Simkad Tone Excel?

Apakah keuntungan menjadi pengedar/penjual simkad Tone Excel ini?
Pertama: 

Jika anda berjaya mendapat seorang pelanggan atau pengguna simkad Tone Excel yang diregisterkan dibawah id anda sendiri, anda akan diberi komisyen sebanyak RM20 dan duit komisyen itu dimasukkan terus kedalam bank anda.

Simkad Tone Excel
Kedua:

Setiap kali pelanggan anda tersebut topup simkad Tone Excel mereka, anda akan mendapat komisyen sebanyak 6% dari jumlah nilai topup mereka. Komisyen ini akan dikumpulkan setiap bulan dan akan dimasukkan kedalam bank anda pada 21hb bulan hadapannya.

Ketiga:

Jika pelanggan anda juga menjadi pengedar simkad Tone Excel ini, anda juga akan mendapat 3% dan 11% keuntungan daripada jumlah topup pelanggan kepada pelanggan anda tadi.



Simkad Tone Excel
Contohnya,
jika dalam bulan ini, anda berjaya mendapatkan 5 orang penggunakan simkad Tone Excel, maknanya Level-1 anda ada 5 orang, dan yang 5 orang tadi juga berjaya mendapatkan 5 orang pengguna simkad Tone Excel, bermakna Level-2 anda menjadi 25, dan perkara yang sama berlaku, 25 orang tadi pun berjaya mendapatkan 5 orang pengguna yang lain, maknanya level-3 anda adalah 125 orang. Katalah setiap seorang topup handphone mereka sebanyak RM50 sebulan, maka anda akan dapat komisyen sebanyak RM740 tiap-tiap bulan selagi mereka topup handphone mereka sebanyak itu. Kalau 10 tahun mereka masih lagi topup, maka selama 10 tahunlah, setiap bulan anda akan mendapat komisyen tersebut. Kerja sekali, komisyen berkali-kali.

Simkad Tone Excel
Contoh kedua,
katalah anda hanya dapat 10 orang pengguna sahaja dalam Tone Excel ini, dan 10 orang tadi juga mendapat 10 orang pengguna baru sehingga level ke-3 anda, dengan anggaran yang kesemua mereka topup RM50 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak RM5,680 tiap-tiap bulan selagi mereka topup handphone mereka sebanyak itu dan selama itu. 

Simkad Tone Excel 

Soalannya, berapa susahkan anda untuk mendapatkan 10 orang pelanggan menggunakan simkad Tone Excel ini daripada 27,000,000 pengguna telefon di Malaysia ini?

Bagaimana syarat untuk menjadi pengedar menjual simkad Tone Excel ini?

Pertama: 

Setiap bulan anda perlu topup minima RM20. Jika tidak komisyen tidak akan dimasukkan kedalam bank anda.

Kedua: 

Anda perlu memiliki sekurang-kurangnya 3 keping simkad Tone Excel sebagai stok awal.
Jadi jika anda ingin banyak dapat komisyen, maka anda perlu mendapat seramai mungkin pelanggan yang berdaftar menggunakan atau dibawah id anda.

berminat : http://www.kelabsimkad.com

Ulasan

  1. Hello!

    My name is Aisyah, an affiliate program manager for InstaForex Group – the Best Broker in Asia.
    We would like to offer you the affiliate program cooperation with InstaForex. If you are interested to get involve in high commission based program, please contact me and I will provide the details.
    If you have any queries, do not hesitate to contact me.

    Looking forward to hear you soon. Please reach me through email aisyah@mail4.instaforex.com. We will be glad to establish mutually advantageous cooperation with you.Thank you.


    Sincerely yours,
    Aisyah

    Partner Relations Department
    InstaForex Group

    Skype ID : aisyah ifx
    Mobile/WA : +628119294424
    FB : aisyah.ifx.9

    BalasPadam

Catat Ulasan

Ulaslah Yang Terbaik..

Catatan Minggu lepas popular

Sengsara 'ketua' pelabur kena kelentong

BERIKUTAN dituduh menipu dan melarikan wang yang dilabur peserta skim pelaburan mata wang digital, seorang guru di Kota Bharu trauma apabila kerap diganggu serta menerima ugutan pihak tidak berpuas hati. Mohamad Azmi Hamat, 57, yang menjadi ketua dan menyertai skim anjuran sebuah syarikat tempatan itu sejak Oktober tahun lalu, sudah mengutip pelaburan melebihi RM300,000 daripada 86 pelabur. Malangnya, dia dikatakan gagal memberi pulangan keuntungan dan bonus pemasaran seperti dijanjikan penganjur skim dalam tempoh sebulan selepas menyertai dengan bayaran serendah RM2,000.

Sedangkan, Mohamad Azmi berkata, dia sendiri tertipu dengan pelaburan berkenaan dan hanya sempat merasa imbuhan selama tiga bulan sahaja. "Rata-rata pelabur menyalahkan saya dan menuduh saya melarikan wang pelaburan mereka sedangkan, saya sendiri ditipu syarikat ini serta tidak pernah lagi menerima imbuhan selepas tiga bulan. "Saya turut menjadi mangsa, bagaimana saya hendak membantu mereka. Ada kalangan p…

Pita data sokongan hilang, CIMB tingkat keselamatan

CIMB Group Holdings Bhd meningkatkan langkah keselamatan di semua salurannya, berikutan beberapa pita magnetik mengandungi data sokongan telah hilang dalam perjalanan semasa satu operasi rutin. Bagaimanapun, CIMB Group mengesahkan pita tersebut tidak mengandungi sebarang maklumat pengesahan peribadi seperti Nombor Pengesahan Peribadi (PIN), kata laluan atau nombor Nilai PengesahanKad (CVV). “Sesetengah pita tersebut mengandungi maklumat tertentu pelanggan CIMB Bank dan anak-anak syarikatnya. Berikutan siasatan menyeluruh dan terperinci, pihak bank mendapati tiada bukti bahawa maklumat tersebut telah dikompromi sama sekali,” menurut CIMB Group dalam kenyataan hari ini.
Menurutnya, pihak bank memilih untuk mengambil langkah konservatif dalam menitikberatkan​​​​​​​keselamatan dan perlindungan data, dan sedang bekerjasama dengan pihak berkuasa selain mengandakan usaha untuk melindungi kepentingan para pelanggan. Oleh kerana pita tersebut mengandungi data sokongan, maklumat pelanggan masih…

Kisah seorang anak muda melayu menjadi jutawan diusia 26 tahun kini sudah viral!

[VIRAL] Kisah seorang anak muda melayu menjadi jutawan diusia 26 tahun kini sudah viral! Baru2 ni kami telah menemuramahnya untuk mengorek rahsia bagaimana beliau dapat menjadi jutawan diusia muda. Ikuti perbualan dialog dibawah:
Kami: Assalamualaikum dik Naim. Apa khabar? Maaf mengganggu, kami dari KERJAYA ONLINE ingin temuramah adik sekejap boleh? Naim: Waalaikumussalam, alhamdulillah baik. Boleh tuan.
Kami: Sebenarnya dik buat apa sampai bole jd jutawan sekarang? Naim: Ooh.. Saya buat bisnes kecik2 je.. Bisnes dari rumah..
Kami: Duduk rumah je buat bisnes ni? Adik jual apa? Naim: Saya tak jual apa2 pun. Duk wat kerja copypaste link website je. Tu yg duk umah je, seronok buat bisnes online.
Kami: Wahh.. Best lah kan, duk umah je tapi mampu beli kereta GTR.. Memang adik punya ke kereta tu? Naim: Alhamdulillah ya sy punya. Memang tu kete idaman sejak sy Tingkatan 2 lagi.. Tak sangka jgk sy boleh dpt capai impian hasil buat bisnes online ni. Kerja kopipes je. Lagipun da ramai jgk berja…

485 laporan polis kes penipuan pelaburan diterima

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Bukit Aman Datuk Seri Mortadza Nazarene pada sidang media mengenai Analisis Prestasi Tahunan Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Tahun 2015 di Menara 238 Jalan Tun Razak hari ini. - Foto Bernama

KUALA LUMPUR - Sebanyak 485 laporan dengan kerugian lebih RM100 juta diterima polis sehingga Jun ini membabitkan kes penipuan pelaburan skim cepat kaya.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil (JSJK) Bukit Aman, Datuk Seri Mortadza Nazarene berkata dari siasatan yang dijalankan, kes penipuan itu terus berlaku kerana mangsa selalunya mudah terpedaya dengan pulangan wang lebih tinggi dari nilai yang dilaburkan.

"Mangsa juga dijanjikan faedah atau keuntungan yang lebih tinggi daripada apa yang ditawarkan oleh institusi-institusi kewangan berlesen," katanya sambil menambah antara skim cepat kaya tersebut ialah Skim Piramid dan Skim Ponzi.

Beliau berkata demikian pada sidang media di Menara 238 di sini, hari ini.

Dalam kejayaan te…

Bisnes Online, Hanya Daftar dan Terima duit ke CIMB atau Maybank anda.

Modal anda RM1100 anda akan dapat RM8000.
Modal anda RM2200 anda akan dapat RM16,000.
Modal anda RM3300 anda akan dapat RM24,000.
Modal anda RM4400 anda akan dapat RM32,000.
Modal anda RM5500 anda akan dapat RM40,000. Untuk maklumat layari bit.ly/1lotdapatRM400
bit.ly/1lotdapatRM400 Nota : sebelum join sila faham plan dan konsep bisnes real ini. Jangan buat keputusan terburu-buru.

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI