IKLAN PENAJA

Kisah seorang anak muda melayu menjadi jutawan diusia 26 tahun kini sudah viral!

Image may contain: 2 people, car and outdoor

[VIRAL]
Kisah seorang anak muda melayu menjadi jutawan diusia 26 tahun kini sudah viral!
Baru2 ni kami telah menemuramahnya untuk mengorek rahsia bagaimana beliau dapat menjadi jutawan diusia muda. Ikuti perbualan dialog dibawah:

Kami: Assalamualaikum dik Naim. Apa khabar? Maaf mengganggu, kami dari KERJAYA ONLINE ingin temuramah adik sekejap boleh?
Naim: Waalaikumussalam, alhamdulillah baik. Boleh tuan.

Kami: Sebenarnya dik buat apa sampai bole jd jutawan sekarang?
Naim: Ooh.. Saya buat bisnes kecik2 je.. Bisnes dari rumah..

Kami: Duduk rumah je buat bisnes ni? Adik jual apa?
Naim: Saya tak jual apa2 pun. Duk wat kerja copypaste link website je. Tu yg duk umah je, seronok buat bisnes online.

Kami: Wahh.. Best lah kan, duk umah je tapi mampu beli kereta GTR.. Memang adik punya ke kereta tu?
Naim: Alhamdulillah ya sy punya. Memang tu kete idaman sejak sy Tingkatan 2 lagi.. Tak sangka jgk sy boleh dpt capai impian hasil buat bisnes online ni. Kerja kopipes je. Lagipun da ramai jgk berjaya mcm sy.

Kami: Tu la kami pun jeles tgk adik ni senang2 je berjaya. Boleh tak kami kongsikan kisah kejayaan adik di page fb kami?
Naim: InsyaAllah boleh. Sy pun nk tgk dan bantu lebih ramai lg anak2 muda melayu kita berjaya di dunia & akhirat. Jadi jutawan yg beri manfaat kpd ramai org. Amin.

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut dan berminat untuk buat bisnes online bersama jutawan muda Naim, boleh layari

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pelakon James Bond meninggal dunia

Elak tertipu dengan skim tanah lot

Rancang masa depan bermula RM100

Lebih 40 pelanggan lari, kedai dan rumah terbakar

Catatan popular daripada blog ini

Lagi!!! Skandal Ummi Hafilda terbongkar... Panas!!!

Penipuan SPR sememangnya berlaku melalui kaedah berikut...