Langkau ke kandungan utama

RAHSIA JANA PENDAPATAN TAMBAHAN DENGAN MUDAH HANYA DENGAN APLIKASI ANDROID AJAIB

RAHSIA JANA PENDAPATAN TAMBAHAN DENGAN MUDAH HANYA DENGAN APLIKASI ANDROID AJAIB JUTAWAN APPS!!


Pening memikirkan mahu cari duit tambahan?

Bagaimana mahu mencari duit tambahan secara santai-santai sahaja dengan mudah dan berkesan. Kini ada Aplikasi Android Jutawan App yang dicipta oleh rakyat Malaysia sendiri bagi cari duit tambahan dengan handphone sahaja. Beli Aplikasi Android Jutawan App tersebut dan pasang sahaja Apps tersebut, maka Android anda mula boleh menjana duit tambahan dengan banyak setiap hari.

ANDA tak percaya ke ada kaedah cari duit tambahan dengan handphone sahaja? Teknologi sekarang sangat maju dan ada mereka yang bijak mampu mencipta Aplikasi Android untuk menjana duit tambahan untuk ANDA setiap hari.
.
Ianya sangat mengujakan semua orang. Ini bukti pendapatan & bayaran saya sendiri yang menggunakan Aplikasi Android tersebut hanya bermula pada 9 Ogos 2016 sahaja. Saya juga sama, percaya tidak percaya, namun memberanikan diri untuk beli dan pasang. Kemudian saya ikut satu per satu panduan mudah yang disertakan bersama bagaimana untuk menggunakan Aplikasi Android Jutawan App ini untuk menjana duit tambahan dengan handphone Android saya sahaja.


RM200 BERTUBI-TUBI KE AKAUN SAYA!!!

Apa itu Aplikasi Jutawan App?

Aplikasi Jutawan App adalah Apps Android yg dibangunkan oleh En. Mohd Afiq Danial. Apps ini menggabungkan ratusan produk-produk ebook panduan bisnes, kewangan, kesihatan, copywriting, dll + software kewangan & pelaburan +APPLIKASI AJAIB CARA DAPAT DUIT HARI2 DENGAN MUDAH & AUTOMATIK.


Bagaimana untuk bermula jana duit dgn Aplikasi Jutawan App ini?

Didalam laman jualan Jutawan App dibawah sekali ada cara membeli. Klik disana dan isi nama, email & butiran lain yang diperlukan. Kemudian klik hantar. Sistem akan balas email untuk bayaran dan borang yang perlu diisi untnk membuat tempahan. Selepas semua selesai klik hantar. Tunggu beberapa sela masa untuk admin approved dan beri kita link download dan panduan lengkap JANA DUIT SECARA AUTO DENGAN APLIKASI JUTAWAN APP INI.



Install Apps & boleh dapat duit? Macammana tu?

Inilah kelebihan kepada Aplikasi Jutawan App ini yang mana selepas kita install, isi semua butiran bank lengkap kita. Sistem akan simpan ID kita dan hasilkan ID yang unik (Khas hanya untuk kita).. kemudian sistem Aplikasi Jutawan App ini akan sync dengan akaun gmail, contact, wechat, telegram, fb, tweeter, line, whatsapp dll. Kerja kita melakukan sebaran link ID kita yang unik tadi. Lakukan bila-bila masa & dimana-mana sahaja dengan 1 klik yang mudah dan automatik ini. 
.
Dengan sebaran ini kita berkongsi dengan semua.. jika mereka juga berminat menggunakan Aplikasi Jutawan App ini. Kita menerima komisyen sebanyak RM200 setiap unit. Disebabkan ianya mudah, tanpa kerja yang banyak serta leceh, tanpa perlu ilmu IT yang tinggi, boleh dilakukan sesiapa sahaja dan dimana-mana sahaja menjadikan Aplikasi Jutawan App ini laris. 
.
Oleh yang demikian potensi ANDA untuk jana duit yang banyak dan berterusan adalah sangat tinggi. (Panduan lengkap yang ringkas & mudah untuk guna apps ini ada disertakan oleh admin produk & talian bantuan juga disediakan yang boleh dihubungi bila-bila masa)


Ada risiko guna Aplikasi Jutawan App ini?

Pada hemah saya.. beli Apps ini dan menggunakannya dengan cara diajarkan dengan betul memang menjanjikan pendapatan yang lumayan dan banyak. Admin produk memberi masa kepada ANDA 60 hari untuk membuat tuntutan wang dikembalikan.. Dalam masa 60 hari ini. ANDA gunakan betul-betul Aplikasi Jutawan App ini untuk ANDA menjana 10kali ganda atau lebih dari nilai pelaburan ANDA.


KAJIAN KES

Saya jumpa iklan Apps ini pada jam 8pagi 9hb Ogos 2016.  
Saya baca salesletter produk, buat sikit kajian, walau ada bimbang-bimbang sikit. Namun rasa ingin mencuba. Jam 10.15pagi, Saya buat keputusan untuk cuba Apps ini & terus membuat pembelian.

Jam 2ptg 9hb Ogos 2016, saya terima link download.. kemudian baca dan fahamkan cara kerjanya.
Jam 3ptg 9hb Ogos 2016, saya mula install dan running Apps HANYA GUNA WHATSAAP sahaja kepada rakan-rakan & kenalan dalam contacts. Selepas sebaran dilakukan.. Jam 7ptg 9hb Ogos 2016.. komisyen pertama RM 200 dah masuk.

Status hari ni.. 11hb Ogos 2016, Jam 6ptg.. sejumlah RM 1400 jumlah komisyen telah diterima.

                                                                                                                            

Assalamualaikum Semua,
Apa yang saya ingin cerita ini patut dijadikan teladan untuk semua.

Hanya beberapa minggu lepas, saya terpaksa keluarkan RM50ribu untuk membayar perbelanjaan perubatan ayah saya yang sakit di KPJ Kajang. Oleh kerana tiada sumber pendapatan, terpaksa lah menggunakan kad kredit saya dan bila tak cukup terpaksa pinjam along pula.

Saya tahu memang takkan dapat bayar semua ini dan mungkin akan kena pukul dengan along selepas ini, tetapi memandangkan ayah saya perlukan pembedahan ini terpaksa lah saya lakukan.

Kemudian, tiba-tiba terjumpa aplikasi ajaib yang gila ini. Serta-merta dalam sekelip mata langsai semua hutang dan sekarang buat duit banyak nak mampos. Saya nak jerit kat anda – BELI jangan tak beli.

Fazil Ismail

Kajang, Selangor

Lagi Testimoni Dari Orang Ramai

Dengar sendiri testimoni bersumpah kukuh dari pelanggan-pelanggan yang telah memasang aplikasi ajaib ini ke dalam telefon bimbit mereka. Hampir semua yang gigih berusaha sudah berjaya menjana pendapatan.


Saya telah muat turun dan install ke telefon bimbit saya minggu lepas dan Alhamdulillah, mula berjaya pendapatan harian dengan hanya klik MULA seperti yang di arahkan dalam buku panduan. Aplikasi yang senang sekali dan berbaloi untuk digunakan.

Mazlifah Haron, Beranang, Selangor


Aplikasi ini benar-benar membantu saya menyelesaikan segala hutang tertunggak. Ini memang lain sekali dari segala program yang saya pernah cuba sebelum ini. Ia bukan program atau skim tetapi sebuah aplikasi yang begitu ajaib sekali. Terima kasih dan harap anda semua download dengan segera.
Aina Fateha Ismail, Kota Bharu, Kelantan


Apa yang dikatakan di laman nie betul belaka. Semuanya betul. Saya berbangga sekarang dapat menjadi seorang yang duduk di rumah tak buat apa-apa, takyah kerja lagi dah weh! Kalau anda tak mahu kerja lagi seumur hidup selepas ini dan duduk hidup senang lenang di rumah, download…. Jangan tak download!
Pak Hamid, Arau, Perlis


Saya dapat RM1,000 semalam saja dengan buat benda yang disuruh iaitu install apps dan run the software inside my Samsung handphone. Jika anda belum download, download sekarang. Jika anda tiada handphone, beli mah! Buat semua, ikut sahaja. Terima kasih Afiq!

Steven Lim, Puchong, Selangor


ANDA NAK CUBA JUGA KE?

Mungkin anda sudah banyak masuk pelbagai program skim cepat kaya, masuk macam-macam MLM, membeli e-book yang susah diikuti dan tak menjadi dan lain-lain. Mungkin juga anda pernah membeli software yang susah untuk di install. Ini lain sama sekali. Ini adalah sebuah aplikasi ajaib yang anda hanya perlu install ke dalam handphone dan klik, jalan dan duit masuk ke akaun bank anda.


Memperkenalkan Aplikasi Ajaib JUTAWAN APP

Lubuk Duit Terkini

Aplikasi mudah install SATU klik sahaja. Hanya untuk telefon Android sahaja (iPhone / iPad / Windows tidak boleh). Masukkan nombor akaun bank dan nama penuh anda ke dalam Aplikasi Ajaib JutawanApp ini. Klik MULA untuk robot dalam aplikasi yang menggunakan teknologi canggih ini untuk berjalan sendiri!!!


Tetapi sebelum saya bercerita panjang lagi, anda mungkin akan lega untuk mendengar bahawa aplikasi telefon bimbit luar biasa saya ini BUKANmengenai:

·       BUKAN Direct Selling: Tak payah buang masa, terus terang saya cakap anda MESTI gagal punya! Gunakan aplikasi ini. Aplikasi ini adalah seolah-olah sebuah robot masa akan datang yang berfikir sendiri dan memasuki lubang-lubang yang anda atau sesiapa pun tidak tahu wujud sebelum ini.

BUKAN Kaedah SEO: Tak payah teruk-teruk nak mencuba bagi halaman blog anda keluar nombor satu (PR Ranking) di Google. Buang masa dan buang beras aje!

BUKAN Google Adwords / FB Ads: teknik saya ini tidak ada kena mengena dengan sebarang pay per click (PPC) seperti Adwords, FB Ads atau Nuffnang dan sebagainya. Tidak perlu belanja duit untuk jana duit...

BUKAN Skim Pelaburan Internet: Saya tahu ramai yang benar-benar percaya jika melabur sejumlah wang yang banyak akan dapat pulangan tetap sehingga 1% sehari atau 30% sebulan. Biar saya terangkan bahawa kebanyakan skim ini adalah skim Ponzi pak men telo yang haram dan merugikan.

BUKAN Skim Piramid atau MLM: Ini memang sah bukan sebarang skim piramid atau pun MLM samada yang mempunyai AJL atau tidak. Tidak ada kena mengena dengan MLM. Ia hanya sebuah aplikasi yang melakukan sesuatu yang luar biasa dan ajaib. Itu sahaja

BUKAN E-Bay, Forex dan lain-lain: Bukan... bukan... bukan... bukan seperti yang anda pernah dengar sebelum ini. Saya jamin!




Fikirkan….

Saya minta anda tenung SEKARANG ke air muka suami / isteri dan anak-anak tersayang anda sekarang. Dan fikirkan adakah anda sanggup gadaikan kebahagian dan masa depan mereka hanya kerana memikirkan takut membelanjakan duit yang mungin nampak aje banyak tetapi sedikit sekali berbanding dengan kemungkinan untuk mendapatkan pendapatan ratusan ribu dan tetap buat selama-lamanya selepas ini.
.
Sesungguhnya, ini adalah satu peluang yang datang sekali sahaja seumur hidup anda, dan mungkin anda tidak akan berjaya menjumpai apa-apa yang seajaib ini lagi selepas ini.
Jadi, jangan ambil risiko untuk tidak mencuba sesuatu yang akan mengubah hidup anda dan keluarga tersayang anda. 
.
Fikir bukan sahaja sekadar untuk melangsaikan hutang tetapi fikir untuk menyelamatkan NYAWA anda dan keluarga anda serta MASA DEPAN mereka.
Saya ikhlas ingin membantu anda dan ini adalah cara untuk saya memberi bakti kembali kepada anda semua.
.
Kehidupan yang sempurna menanti anda dengan hanya satu klik di bawah... anda perlu mengambil tindakan sekarang juga. Ini mungkin satu-satunya peluang anda untuk mencapai kebebasan kewangan.


Ulasan

Catatan Minggu lepas popular

RHB perkenal aplikasi perbankan mudah alih baharu

RHB Bank Bhd (RHB) memperkenalkan aplikasi perbankan mudah alih RHB Reflex yang baharu, menawarkan keupayaan pengurusan aliran tunai serba boleh kepada pelanggan perniagaan. RHB berkata aplikasi tersebut membolehkan pengguna menggunakan semua jenis transaksi melalui mudah alih, termasuk pembayaran pukal, pembayaran tunggal, pengurusan gaji dan pembayaran bil.
Ng berkata langkah itu sejajar dengan inisiatif transformasi digital bank dan setakat ini, bank itu menyaksikan peningkatan pelanggan baharu bagi platform digitalnya sebanyak 25 peratus dari segi tahun ke tahun.“la turut membolehkan pengguna melihat semua akaun dan transaksi yang dilakukan oleh syarikat dan anak syarikat mereka,” kata Ketua Perbankan Perniagaan dan Transaksi Kumpulan Jeffrey Ng Eow Oo dalam kenyataan hari ini.
Pelanggan RHB Business Current Account dan RHB Reflex di Malaysia dan Singapura kini boleh memuat turun aplikasi mudah alih Reflex di Apple App Store dan Google Play Store secara percuma dan tanpa sebarang …

U Mobile tandatangan perjanjian kemudahan pinjaman RM1bilion

U Mobile Sdn Bhd telah menandatangani perjanjian kemudahan pinjaman bertempoh berjumlah RM1 bilion selama tiga tahun bersama United Overseas Bank (Malaysia) Bhd (UOB Malaysia) bagi tujuan pembiayaan program perbelanjaan modalnya (CAPEX). Ketua Pegawai Eksekutif U Mobile, Wong Heang Tuck berkata, jumlah ini akan digunakan bagi memperluaskan dan memperbaiki rangkaiannya di seluruh negara.
"Suntikan segar ini juga berupaya beri lonjakan dan mempercepatkan strategi pembangunan rangkaian kami. Tidak lama lagi, pelanggan akan menikmati pengalaman penggunaan rangkaian yang jauh lebih baik di seluruh Malaysia," katanya.      "U Mobile gembira atas sokongan UOB Malaysia. Perjanjian kemudahan kredit sebanyak RM1 bilion ini adalah antara perjanjian terbesar dan ia mencerminkan keyakinan pihak bank kepada kualiti kredit dan asas perniagaan U Mobile.
sinar harian
www.gajimasyuk.com

Syarikat MLM terkemuka di malaysia CNI Malaysia kini berwajah baru.

CNI Malaysia kini berwajah baru dan menggunakan sistem online dalam bisnesnya. Mereka memperkenalkan O2O frenz plan.

Apa itu o2o frenz plan? o2o frenz plan adalah MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP KALI ANDA BERBELANJA. Dengan pengalaman CNI 30 tahun dalam industri MLM di malaysia.

CNI malaysia menyediakan tawan paling hebat dan diskaun untuk 7 juta produk dan termasuk produk CNI yang bertarah GMP.

O2O plan juga adalah peluang terbaik untuk rakyat malaysia memulakan perniagaan secara online. Hanya bermodal permulaan RM50 sahaja anda sudah layak untuk menyertai plan O2O plan terkini CNI Malaysia.

jika anda berminat boleh layari link ini : www.cni.my/976745/o2o


www.gajimasyuk.com

Landasan Perjuangan Saya Ialah Islam-Mat Sabu

GOMBAK 11 SEPT : Tidak ada yang harus diragui kerana pegangan dan perjuangannya sejak kecil berteraskan Islam, sementara ceritera bahawa beliau menyokong komunis pula hanya ditimbulkan oleh akhbar yang semakin hilang kredibilitinya seperti Utusan Malaysia.

Oleh itu kata timbalan presiden PAS, Mohamad Sabu, tidak ada apa yang perlu dikhuatirkan kerana tidak ada apa yang pernah berubah seperti yang didakwa oleh media milik Umno-Barisan Nasional itu.

"Saya memilih perjuangan atas dasar Islam. Masa remaja dulu saya pilih Abim (Angkatan Belia Islam Malaysia). Kemudian tahun 1978 saya sertai perjuangan parti Islam (PAS), sokong perjuangan ulama.

"Sepanjang saya berpidato idola saya adalah Syed Qutb, Imam Hasan Al-Banna, Jamaludin Al-Afghani, dan ulama-ulama lain.

"Tiba-tiba saya dituduh komunis, tak sedih ke tuan-tuan? Jahat sungguh," katanya dalam ceramah di Dewan Kolej Universiti Islam Dr Zulkifli Muhammad (KUIZM), Taman Melewar malam tadi.

Beliau berkata demik…

Celcom Xpax tawar pelan internet sehingga 15GB

Zalman Aefendy (dua, kanan) pada majlis pengenalan pelan Xpax baharu. CELCOM Xpax memperkenalkan Pelan Internet Xpax yang menawarkan sehingga 15GB kuota internet bersama Music Walla dan Video Walla Percuma.
Pelanggan juga dapat menikmati ciri tambahan yang dipertingkatkan untuk melengkapi gaya hidup digital mereka seperti Pelan Harian RM5 (2GB), Pelan Mingguan RM6 (500MB), RM19 (5GB) dan Pelan Bulanan RM79 (15GB, dengan Music Walla percuma dan 15GB Video Walla).
Ketua Pegawai Pemasaran Celcom Axiata Berhad, Zalman Aefendy Zainal Abidin berkata, pelan Internet Xpax dan ciri tambahannya adalah tawaran yang terhebat bagi memenuhi gaya hidup digital pelanggan.
“Kami inginkan pelanggan menikmati pengalaman internet digital terbaik dengan rangkaian Lightning Fast LTE Celcom, tanpa kebimbangan kehabisan kuota data.
“Celcom komited memenuhi kehendak pelanggan prabayar yang menginginkan lebih banyak internet dengan harga berpatutan, tanpa sebarang kerumitan. Dengan Xpax #nokelentong, apa yang …

Catatan popular daripada blog ini

Ceramah Anwar Ibrahim Di Gopeng (Video)

Ceramah terbaru Anwar : KlikSINI

Ceramah Terkini!!! Mat Sabu (video)

Mat Sabu: Buat Perubahan Besar Kita Ambil Ahli Putrajaya


Dato' Omar Abu Bakar - Saya Terlibat Dalam Perancangan Fitnah Liwat Dato' Seri Anwar Ibrahim (video panas!!)

[Klik Start Jika Nak Dengar Radio] Eksklusif Bersama Radio CiliFM Buat Permintaan Lagu Klik SINI