Bank Rakyat tawar promosi baharu

  Bank Rakyat

BANK Rakyat kini menawarkan promosi kadar keuntungan istimewa kepada pelanggan pembiayaan peribadi sektor swasta.

Dalam satu kenyataan, kadar keuntungan sebelum ini diturunkan kepada 4.99 peratus untuk tempoh pembiayaan sehingga 10 tahun.

Kempen tersebut terbuka kepada pelanggan baharu dan sedia ada, menawarkan penjimatan sebanyak RM38 sebulan bagi pembiayaan sebanyak RM100,000 untuk tempoh 10 tahun.

Manakala, pembiayaan sebanyak RM150,000 pula, pelanggan bakal menikmati  penjimatan sebanyak RM56 sebulan bagi tempoh sama.

Promosi itu dibuka selama tiga bulan sahaja bermula November 2015 sehingga Januari 2016.
Sekali gus melayakkan pemohon untuk menyertai Kempen Realizing Dreams yang berlangsung sehingga Mac depan.

Menerusi kempen itu, pemohon pembiayaan peribadi bukan sahaja berpeluang memenangi hadiah utama iaitu pembiayaan percuma, malah pelbagai hadiah menarik menanti pemohon yang bertuah.

Pelanggan yang berminat boleh menghubungi pusat panggilan tele-Rakyat di talian 1-300-80-5454 atau layari laman sesawang Bank Rakyat, www.bankrakyat.com.my.

Sinar Harian Online

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?
Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :
Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement
Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan
Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan
Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army

Ulasan