Celcom tawar dua pelan internet terbaik

Celcom

PEMBEKAL rangkaian data terkemuka, Celcom Axiata Bhd (Celcom) kembali menawarkan pengalaman pakej internet dengan peranti baharu khusus kepada pelanggan Celcom bermula musim perayaan ini.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan, Celcom berkata, pelan itu adalah First Blue dan First Gold yang menawarkan pengalaman internet terbaik, sekali gus menyasarkan menjadi juara internet di negara ini.
Internet First Gold akan memberikan internet dan data sehingga 40GB dengan komitmen bulanan hanya RM100.

Ketua Pemasaran dan Jualan Celcom, Zalman Aefendy Zainal Abidin berkata, dengan peningkatan permintaan internet dalam kalangan pengguna hari ini, pelan internet First akan memenuhi dan meningkatkan keperluan komunikasi digital dan pengalaman pelanggan bagi menawarkan pelan internet yang terbaik.
"Ia termasuk pelan bundle dengan peranti terkini di pasaran bermula semalam, termasuk iPad Mini 4 16GB, iPad Mini 4 64GB and iPad Pro 128GB," katanya.

Pelan First Gold menawarkan 40GB data dan internet hanya RM100 sebulan bersama iPads serendah RM1,268.

Beliau memberitahu, pelan Gold merangkumi internet bulanan 6GB dengan 12GB di antara 1 pagi sehingga 7 pagi dengan hanya bayaran bulanan RM100.

"Pelanggan juga akan menerima 6GB WiFi Celcom percuma sebulan dan 12GB WiFi percuma daripada 1 pagi sehingga 7 pagi.

"Pelan internet ini turut merangkumi 4GB pelan internet percuma pada hujung minggu dengan jumlah keseluruhan 40GB data dan internet sebulan," katanya.


Sinar Harian Online

IKLAN PENAJA..

TeAutoNetwork.com/1444

Sistem untuk membantu anda mencari tajaan dan membina rangkaian dengan MUDAH dan menjana Pendapatan Aktif ke Pasif dan terbuka kepada semua pengguna handphone tidak kira dari Telco mana sekalipun.Ulasan